Șoferul unui BMW a vrut să-i denigreze pe polițiștii care l-au tras pe dreapta și s-a filmat. În realitate, s-a făcut de râs grav

Publicat: 30/12/2019 | 11:42

Șoferul unui BMW a vrut să-i denigreze pe polițiștii care l-au tras pe dreapta, după ce au observat că tânărul încalcă legea. Astfel, el a scos imediat telefonul mobil ca să filmeze discuția cu oamenii legii, însă, în realitate s-a făcut de râs grav. Filmulețul a fost distribuit de mai multe ori pe Facebook și a strâns peste 6.000 de comentarii la doar o zi de la publicarea lui.

Șoferul unui BMW a vrut să-i denigreze pe polițiștii, însă, a comis-o

Costi Burnea, șoferul unui BMW, care circula fără numărul de înmatriculare din partea din faţă a bolidului, ca să nu-l prindă radarul, a publicat pe Facebook o înregistrare în care reclamă un abuz al poliţiştilor, care l-au prins şi îl amendau pe o şosea din Teleorman. El a coborât din bolidul cu care se mândrește, a montat numărul înapoi, apoi s-a urcat la volan şi a început să-l filmeze pe poliţist în timp ce completa procesul verbal. După primirea procesului verbal, şoferul s-a dat jos şi a filmat atât partea din faţă a maşinii, cât şi cea din spate, ca să demonstreze că are numerele puse.

 “Politia Română ABUZ ÎN SERVICIU! Așa e când sunt repartizați acasă! Așa se rezolvă problemele personale: în timpul serviciului” este mesajul scris de Costi Burnea pe contul lui de Facebook, unde a urcat înregistrarea.

Oficialii Inspectoratului de Poliţie Județean Teleorman au reacţionat imediat.

“Având în vedere înregistrarea video apărută în spațiul public, în care un bărbat acuză polițiștii rutieri că l-au sancționat în mod nedrept, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: Astăzi, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe strada Oltului din localitate, fără a avea montată, în locul special destinat, una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Bărbatul a fost sancționat conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Reamintim faptul că art. 15 alin. 5 și art. 102 alin. 2 din OUG 195/2002 prevăd și sancționează conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a avea montată una dintre plăcuțele cu numărul de înmatriculare sau înregistrare ori dacă plăcuțele cu numărul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate, precizează poliţiştii, relatează jurnaliștii de la observator.tv.

Politia Romana ABUZ IN SERVICIU! Asa e cand sunt repartizați acasa! Asa se rezolva problemele personale: in timpul serviciului

Publicată de Costi Burnea pe Duminică, 29 decembrie 2019

Internauţii care şi-au dat seama ce făcuse şoferul BMW-ului au reacţionat foarte dur la postarea acestuia. Din primele informaţii, se pare că şoferul BMW-ului respectiv nu este străin poliţiştilor şi ar fi obişnuit să circule fără numărul din faţă, ca să nu fie înregistrat de radar, astfel sustrăgându-se amenzilor aferente.