Șoferul care a provocat un accident mortal și a fugit de la locul tragediei, încătușat de polițiști. Riscă să stea mulți ani după gratii

Publicat: 05/01/2021 | 19:01

Polițiștii au reușit să-l prindă pe șoferul de 20 de ani din Bacău care a provocat un accident mortal și a fugit de la locul tragediei, care a avut loc în noaptea de Revelion. Tânărul este acuzat de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului și riscă să stea mulți ani după gratii.

Șofer fugar, încătușat de polițiști la 5 zile după accidentul mortal provocat

Un bărbat de 63 de ani din județul Bacău a avut pare de un sfârșit cumplit… el a fost spulberat cu mașina de un consătean în ultima zi a anului trecut. Speriat, cel mai probabil, că a luat viața unui om, șoferul de 20 de ani a decis să fugă de la locul incidentului rutier. Victima lui a fost descoperită pe partea carosabilă de o cunoștință care a sunat imediat la serviciul unic de urgență 112.

Nu rata: Dozele de vaccin anti-COVID au ajuns în cutii de pizza la Spitalul Județean din Slobozia. Explicațiile incredibile ale lui Valeriu Gherghiță

“La data de 31 decembrie 2020, pe partea carosabilă a DN 2F, în comuna Plopana, județul Bacău, a fost găsit un bărbat decedat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 63 de ani care ar fi decedat în urma unui accident rutier”, a declarat inspectorul principal Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Citește și: Gabriel Cotabiță a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului

Astăzi, la cinci zile de la demararea anchetei, oamenii legii l-au identificat pe șoferul fugar și l-au reținut. Potrivit oficialilor I.P.J. Bacău, a fost alcătuită o echipă formată din poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, care, în urma cercetărilor efectuate, l-au prins pe bărbatul de 20 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

Sursa foto: arhivă