Șoferul BMW-ului împins de tramvai, legături suspecte cu o periculoasă grupare mafiotă

Publicat: 08/01/2020 | 08:47

Posesorul de BMW care a dat dovadă de teribilism, depășind o întreagă coloană de mașini chiar pe linia tramvaiului 32 și intrând în ”contact” cu un vatman decis să-i dea o lecție, revine în centrul atenției, însă nu din punct de vedere al legislației rutiere pe care ar trebui să o răsfoiască, ci pentru că ar avea unele legături cu o grupare interlopă de temut.

Conform informațiilor publicate de spynews.ro, respectivul este un apropiat al clanului Ștoacă, în mediul online existând și unele fotografii sugestive din care rezultă legături de ”prietenie” indiscutabile. Șoferul BMW-ului împins de tramvai nu are decât 22 de ani, iar faptul că stă la volanul unui bolid de lux a ridicat unele semne de întrebare. Însă speculațiile pot fi nenumărate, chiar dacă respectivul l-ar fi amenințat pe vatman că îi va ”aranja” familia. Acum, șoferul BMW-ului vrea să vândă bolidul avariat.

BMW 520 Luxury 184 cai, 4 butoane, an curat 2014! Adaptive cruise control (păstrează distanţa şi ajustează viteza pe autostradă faţă de maşina din față), încălzire în scaune. Maşină personală, nefumător! Ţin să precizez că maşina este întreţinută obsesiv!!! Şi nu mă grăbesc să o dau, deoarece arată şi merge ireproşabil! Motivul vânzării: vreau să-mi iau ceva mai nou”, este anunțul postat de șoferul BMW-ului, care a “uitat”, însă, să precizeze că mașina este puțin avariată în urma coliziunii cu tramvaiul. Tânărul cere 17.900 de euro în schimbul mașinii.

”… și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă”

Bineînțeles, polițiștii de la Rutieră au transmis un comunicat prin care au lămurit ”dedesubturile” acestui incident.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.