Șoferul BMW-ului care a fost lovit de tramvai este un fost jucător de fotbal. A jucat la Steaua, dar un accident a pus capăt carierei de fotbalist.

Publicat: 07/01/2020 | 14:14

În ultimele zile, filmulețul în care un tramvai lovește un BMW care circula neregulmentar a fost viral și a atras multe comentarii. Șoferul de BMW se afla pe linia de tramvai și bloca trecere acestuia, așa că vatmanul a lovit mașina pentru a își elibera calea.

Conform FANATIK șoferul automobilului este un fost jucător de fotbal. Mark Simion a jucat în ligile inferioare din România, a făcut parte din echipa  de juniori de la Steaua și la seniori la Metaloglobus și Carmen. Din păcat, a suferit o accidentare din cauza căreia a trebuit să abandoneze  această carieră.

Chiar dacă nu poate să mai joace profesionist, el a rămas fidel sportului pe care l-a practicat și intenționează să devină antrenor. În prezent, este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Mark Simion este interesat și de politică, fiind membru în Partida Romilor.

Intenționa să vândă BMw-ul înainte de accident

Înainte de existența scandalului din trafic în care a fost implicat, Mark Simion voia să își vândă mașina, pentru a o înlocui cu una nouă. El își dorea să achiziționeze un Range Rover.

Șoferul BMW-ului pusese mașina la vânzare pe OLX și cerea pe ea 17.900 de euro. „Țin să precizez că mașina este întreținută obsesiv!!! Și nu mă grăbesc să o dau deoarece arată și merge ireproșabil!! Motivul vânzări: vreau să îmi iau ceva mai nou. NU este XDRIVE! Schimb cu Range Rover Sport Alb. Ofer diferența!”, scria în anunțul de pe OLX