Șoferii sexi ai Monicăi Gabor au ”dispărut” din peisaj! Cei doi sunt de negăsit

Publicat: 03/05/2021 | 20:49

Șoferii sexi ai Monicăi Gabor au ”dispărut” din peisaj! Cei doi sunt de negăsit și nu au mai postat absolut nimic în mediul online, de ani buni.

Pe vremea în care era măritată cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor a avut doi șoferi sexi. Unul era Voicu Pânzar, supranumit Ricky de România iar al doilea era Adrian Filote alias Banderas. Ba chiar, la un moment dat s-a speculat faptul că fosta scorpie de la Izvorani ar fi avut o aventură cu unul dintre cei doi tineri. (CITEȘTE ȘI: IRINEL COLUMBEANU, DEZVĂLUIRI DIN CĂSNICIA CU MONICA GABOR: ”A AVUT TOATE MOTIVELE SĂ DIVORȚEZE DE MINE”)

Ricky Martin de România a ajuns în atenția lui Cătălin Botezatu și a fost model pentru o perioadă de timp. Ba chiar a reprezentat România la un concurs internațional de frumusețe masculină. Cu zece ani în urmă, Ricky a renunțat să mai fie șoferul Monicăi Gabor și s-a căsătorit cu o tânără din Turda. Ulterior, cei doi au devenit părinții unei fetișe, iar de atunci nu s emai știe absolut nimic despre tânăr.

Nu se mai știe nimic nici despre Adrian Filote

După ce a renunțat să mai fie șoferul Monicăi Gabor, Adrian Filote a plecat în Mexic și s-a angajat la un hotel din stațiunea Cabo San Lucas. De aproape doi ani, el a renunțat la jobul respectiv și s-a făcut nevăzut. (VEZI ȘI: DE CE A ACCEPTAT DE FAPT IRINEL COLUMBEANU CA FIICA LUI SĂ TRĂIASCĂ ÎN AMERICA, ALĂTURI DE MONICA GABOR)

Nu a mai postat nimic pe platformele de socializare, însă a reacționat acum un an, atunci când un prieten l-a întrebat dacă mai este în Cabo. ”Nu, acum sunt foarte departe”a preferat să răspundă Banderas în limba spaniolă.