Socrul lui Adrian Mutu a cerut eliberarea condiționată. Ce răspuns a primit din partea magistraților, înainte de sărbători

Publicat: 16/12/2020 | 23:43

Socrul antrenorului ”Tricolorilor” mici a fost condamnat în 2002, în lipsă, pentru trafic de droguri de mare risc. În 2013 a fost încarcerat, după ce a reușit să se ascundă timp de mai bine de 10 ani. Acum, după ce a petrecut șapte ani în spatele gratiilor, Miodrag Bachici, tatăl Sandrei, a cerut să fie eliberat condiționat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, decizia magistraților.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de situația cu care se confruntă Miodrag Bachici, socrul ”Briliantului”.

Potrivit unor surse D.A.S. din mediul judiciar, după ce ispășit șapte din cei 12 ani din pedeapsa cu închisoarea, Miodrag Bachici a cerut magistraților de la Judecătoria Timișoara să fie eliberat condiționat. Din câte se pare, tatăl deținătoarei titlului de Miss România nu a avut prea mare câștig de cauză.

Decizia instanței

Și asta pentru că instanța de judecată a respins cererea bărbatului ce se află încarcerat în Penitenciarul Timişoara. (NU RATA: CONDAMNAT PENTRU TRAFIC DE DROGURI, “SOCRUL” LUI ADI MUTU NU RENUNTA LA LUPTA)

”În temeiul art. 587 alin. 1 C.proc.pen., cu referire la art. 59 Cod penal anterior, respinge cererea de liberare condiţionată formulată de către Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate pentru condamnatul Bachici Miodrag, în prezent deţinut la Penitenciarul Timişoara.

În baza art. 587 alin. 2 C.proc.pen., stabileşte termen pentru reînnoirea propunerii sau a cererii după data de 01.03.2021. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Dispune virarea sumei de 200 lei din contul Ministerului Justiţiei în contul Baroului Timiş, reprezentând onorariul parţial al avocatului din oficiu. Cu drept de contestaţie, în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților.

Miodrag Bachici a cerut să fie eliberat condiționat

Socrul ”Briliantului” a fost aproape 11 ani pe fugă

Tatăl Sandrei a fost condamnat în 2002, însă a fost încarcerat abia în 2013, și asta pentru că a dispărut după pronunțarea sentinței. În 2002, după o amplă operațiune a ofițerilor de la Antidrog, au fost capturate peste două kilograme de cocaină. Miodrag, zis Mile Sârbul, în locuința căruia s-a perfectat tranzacția, a reușit să fugă cu puțin timp înainte de intervenția polițiștilor.

A fost dat în urmărire internațională și condamnat la 12 ani de închisoare. După 11 ani de căutări, socrul lui Adi Mutu a fost arestat și încarcerat la Penitenciarul Arad. (CITEȘTE ȘI: ADRIAN MUTU A ”DESCINS” LA FRF CU 80.000 € ”LA PURTĂTOR”)

Soția lui Adrian Mutu, fostă Miss România

”Briliantul”, cel mai bun marcator din istoria naționalei

Adrian Mutu este unul dintre cei mai cunoscuți fotbalisti români, supranumit „Briliantul. În cariera sa, a jucat pe postul de atacant sau extremă-stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. Din 2000, de la meciul de debut cu Grecia, Mutu a jucat pentru România 71 de meciuri.

Turneele internaționale la care a evoluat Mutu au fost Euro 2000 și Campionatul European de Fotbal 2008, unde a marcat singurul gol al naționalei române în meciul contra Italiei, dar a și ratat un penalty în ultimele 10 minute ale aceluiași meci. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea la turneul final din 2008. (VEZI ȘI: ADRIAN MUTU, APEL DISPERAT, ÎN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS)

În 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. În 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, venită pe lume in 2008. Mutu a divorțat în 2015 de Consuelo.

După căsătoria din 2016, pe o plajă din Cuba, în 2017, Adi Mutu și fosta Miss România Sandra Bachici au avut parte de o nuntă ca în povești. În același an a venit pe lume și fiul lor, Tiago, care a fost botezat chiar în ziua nunții lor. (NU RATA: ADRIAN MUTU CĂTRE „TRICOLORII MICI”. „VOI SUNTEȚI VIITORI CAMPIONI!”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.