Socrul Andreei Bălan, în război cu propriul fiu. Dezvăluiri şocante: „Aducea bărbaţi în casă.”

Publicat: 03/02/2020 | 18:35

Recent, George Burcea, soțul Andreei Bălan l-a acuzat pe tatăl său de un comportament oribil, de viloențe extreme asupra familiei sale. Nelu Bucea a reacționat și a răspuns acuzațiilor pe care le-a primit.

Nelu Burcea nu s-a putut abține și a dezmințit public toate lucrurile groznice pe care fiul lui l-a declarat despre el. (CITEȘTE ȘI: GEORGE BURCEA A AVUT O COPILĂRIE DE COȘMAR. ACTORUL A RUPT TĂCEREA. “AM LUAT BĂTAIE, AM FOST ABUZAT! AM CRESCUT ÎN RITMUL ACESTA!”)

„George să confirme că de la trei săptămâni, de când a plecat de la București, și până la vârsta de 18-20 ani, el nu a fost la mine, a fost la maică-sa. Dacă el era un vizionar, un Iisus al României, să-mi spună mie cum vedea când plângea maică-sa și el nu putea sa faca nimic. Domnule, e un mincinos notoriu! Sora și fratele lui s-ar putea să iasa public și iese nasol pentru el. Eu m-am săturat de acest George Burcea care vrea să facă niște influențe pe ce, pe banii lu’ Bălanca?”, a spus Nelu Burcea la România TV.

Socrul Andreei Bălan a demolat fiecare declarației pe care George a făcut-o, i-a ironizat spusele și i-a invocat pe frații actorului, care pot să confirme că cele spuse de soțul cântăreței nu sunt adevărate.

„Câți ani avea când eu stăteam cu lama la gâtul lu’ mă-sa? Și el, vizionarul, se uita în ochii lu’ maică-sa și vedea, încerca să o ajute, despre ce vorbim? Vedem filme horror, sau ce? Cam câți ani avea, dom’ne? Avea o lună jumăte, și el se uita în ochii maică-sii că nu mai suporta câta bătaie îi dădeam eu. El nu a spus niciodată unde sunt frații lui, ce au făcut frații lui, unde a crescut și ce a făcut. Maică-sa când a lăsat copiii și a plecat în Turcia, George nu a fost crescut de maică-sa, doar de bunici. Toate bătăile și tot ce se întampla în acea casă erau făcute de socrul meu. Socrul meu a fost un om foarte violent”, a mai spus tatăl actorului.

„George Burcea este bucătarul și femeia de servici a Andreei Bălan”

Nelu Burcea își acuză soția de lucruri le fel de grave, spune că și-a neglijat copiii și că aducea bărbați în casă. „Cei mai mari decât George, care știu ce s-a întâmplat. În casa aia se întâmplau orori. Aducea bărbați. Știți ce imi spunea băiatul meu mai mare? Tati, ne închidea în casă și spunea că a venit nenea cu tirul. Nenea turc. Cristi, Oana, George si Adriana spuneau: ne închidea în cameră că venea nenea turc. Pe bune? Vi se pare că tot eu sunt ala nesimțit?”, a mai spus Nelu Burcea la România TV.

Nelu Burcea este revoltat de declarațiile fiului său și nu a ezitat să îl atace. Bărbatul a spus că trebuie să fie recunoscător că a întâlnit-o pe Andreea Bălan, că făra ea era un nimeni pe care nu îl cunoștea lumea. „Vai, e soțul Andreei Bălan! Dacă nu era Bălanca, cine era el? Nimeni! George Burcea este bucătarul și femeia de servici a Andreei Bălan”, a mai declarat Nelu Burcea.