Socrul Andreei Bălan a sărit cu un cuțit la soțul vedetei: ”Te tai, te fac franjuri!” Prima reacție: ”Ăsta nu e tată!”

Publicat: 19/12/2019 | 22:17

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluiri șocante despre momentul în care George Burcea a fost la un pas să fie omorât de propriul tată. Ioan Burcea ar fi încercat să-l taie cu cuțitul, însă actorul a reușit să scape cu viață. Întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului.

În cadrul galei Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a vorbit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre planurile sale pentru 2020, anume lansarea unui roman despre violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. Actorul a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită, deoarece a fost presărată cu scandaluri și bătăi din cauza tatălui său, Ioan Burcea.  (VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN A COMIS-O, IAR SOȚUL EI A RĂBUFNIT)

„A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Andreea Bălan și soțul ei, la petrecerea Elle
CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate că, în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul și-a schimbat, poate, comportamentul peste ani și are regrete pentru ceea ce a făcut în trecut. Din sursele noastre, apropiate familiei, tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.
Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp, s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a povestit detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său.  (Nu rata: CÂȚI ANI AVEA ANDREEA BĂLAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA)
„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Mama lui George Burcea, în pericol de moarte

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.
Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a spus sursa citată, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.
Actorul George Burcea este un bărbat împlinit în ceea ce privește viața de familie. Are o soție care îl iubește și două fetițe sănătoase, care îl fac mândru în fiecare zi. Modest, artistul se numără printre puținele persoane din showbiz care nu fac telenovelă din viața proprie și a încercat mereu să fie o persoană discretă. Viața lui nu a fost însă întotdeauna atât de liniștită.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică. Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

 Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: CÂȚI BANI AU STRÂNS ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA LA NUNTĂ)

A fost la un pas să-și piardă soția

Actorul George Burcea a mai trecut printr-o dramă, după ce soția lui, Andreea Bălan, a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celei de-a doua fetițe a cuplului. Cântăreața a fost salvată ca prin minune de medicii de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, după ce a primit diagnosticul de embolie cu lichid amniotic (ELA).

O complicaţie foarte gravă a sarcinii, caracterizată prin dispnee, dureri toracice, edem pulmonar, şoc, coagulare intravasculară diseminată (CID) şi frecvent deces matern şi/sau fetal. Se presupune că ELA s-ar datora trecerii de lichid amniotic în circulaţia maternă. Rata de mortalitate maternă este de 61 – 86%; sechelaritatea neurologică: 85% la supravieţuitoare; supravieţuirea neonatală: 70%.

Actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”. (VEZI AICI: INVITAȚI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)