Acasă » Exclusiv » Socrul Andreei Bălan a sărit cu un cuțit la soțul vedetei: ”Te tai, te fac franjuri!” Prima reacție: ”Ăsta nu e tată!”

Socrul Andreei Bălan a sărit cu un cuțit la soțul vedetei: ”Te tai, te fac franjuri!” Prima reacție: ”Ăsta nu e tată!”

De: Larisa Ciută 20/12/2019 | 08:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluiri șocante despre momentul în care George Burcea a fost la un pas să fie omorât de propriul tată. Ioan Burcea ar fi încercat să-l taie cu cuțitul, însă actorul a reușit să scape cu viață. Întâmplarea ar fi avut loc tocmai la înmormântarea fratelui bărbatului.

În cadrul galei Elle Style Awards, soțul Andreei Bălan a vorbit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, despre planurile sale pentru 2020, anume lansarea unui roman despre violența domestică, o carte inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale. Actorul a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită, deoarece a fost presărată cu scandaluri și bătăi din cauza tatălui său, Ioan Burcea.  (VEZI AICI: ANDREEA BĂLAN A COMIS-O, IAR SOȚUL EI A RĂBUFNIT)

„A scos pur și simplu cuțitul să-l taie”

Andreea Bălan și soțul ei, la petrecerea Elle
CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate că, în urmă cu câteva luni, George Burcea și tatăl său, Ioan Burcea, s-au întâlnit, în ideea că bărbatul și-a schimbat, poate, comportamentul peste ani și are regrete pentru ceea ce a făcut în trecut. Din sursele noastre, apropiate familiei, tatăl artistului s-a enervat în urma unor observații făcute de actor și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să-l omoare. „Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul fiului său.
Soțul Andreei Bălan a reacționat la timp, s-a apărat și a reușit să fugă, scăpând cu viață din situația neprevăzută. O rudă apropiată, care a dorit să își păstreze anonimatul, ne-a povestit detalii incredibile despre relația dintre George Burcea și tatăl său.  (Nu rata: CÂȚI ANI AVEA ANDREEA BĂLAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA)
„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.

Mama lui George Burcea, în pericol de moarte

„Ei, ca familie, au fost o familie în care au îndurat multe. Și George, și ceilalți trei frați ai lui, și mama lui. A fost cumplit pentru ei. Știu că pe mama lui George a și tăiat-o cu cuțitul în timpul căsătoriei. Ea a ajuns de urgență la spital, era să moară. Au trecut prin multe. Băiatul ăsta este pâinea lui Dumnezeu, nu îl moștenește.
Nu și-a lăsat familia. Este un copil modest, a fost lângă mama lui mereu. Credeți-mă, nimeni nu ar fi rezistat lângă un asemenea om. Mama lui George și Ioan au divorțat până la urmă, dar demult. Ei au mult timp de când nu mai sunt împreună, George și sora lui au fost crescuți de mamă, care i-a format ce sunt astăzi. După tot ce a pătimit, femeia s-a îmbolnăvit, a fost rău. Acum e mai bine, dar nu poți uita așa ceva. Să te ferească Dumnezeu”, a spus sursa citată, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România.
Actorul George Burcea este un bărbat împlinit în ceea ce privește viața de familie. Are o soție care îl iubește și două fetițe sănătoase, care îl fac mândru în fiecare zi. Modest, artistul se numără printre puținele persoane din showbiz care nu fac telenovelă din viața proprie și a încercat mereu să fie o persoană discretă. Viața lui nu a fost însă întotdeauna atât de liniștită.

„Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră”

George Burcea va lansa, în 2020, un roman despre violența domestică, inspirat din viața familiei sale, în special din ororile la care a fost supusă mama lui, pe care o consideră o adevărată eroină.

„Voi ieși cu o carte, un roman pe care îl scriu acum. O poveste adevărată despre violența domestică. Un subiect inspirat din viața mamei mele. Am câteva campanii de informare în ceea ce privește violența domestică pe care doresc să le desfășor, după care îmi doresc să vin și cu un film, să văd dacă e serial sau este un film artistic, tot despre violența domestică. Este un subiect care m-a marcat, un subiect care interesează și o poveste care cred eu că poate să inspire lumea. Am depăsit ceea ce s-a întâmplat fiind puternic, mergând mai departe și dorind mereu să-mi depășesc condiția.

Am ajutat-o pe mama mea și încerc să fiu mereu lângă ea pentru a-i ține energia sus. Povestea mamei poate să inspire poveștile altor mii și milioane de femei atât din România, cât și din afară. Aș vrea ca și femeile, dar și bărbații să vadă că se poate trece peste orice atâta timp cât mintea îți este puternică.

Tatăl meu a fost foarte violent în familia noastră. O bătea pe mama foarte des, a îndurat destul de multe din cauza lui. Ei nu mai sunt împreună de foarte mulți ani, s-au despărțit în urmă cu ceva timp. 

Ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să lupt pentru viața mea, să devin un om mai bun și să realizez ceva cu viața mea. Toate lucrurile acestea violente, toată viața mea și cât a îndurat mama de la tata o să le găsiți în cartea mea.

 Îmi doresc să fie vizibile pentru a schimba lumea în bine”, a declarat George Burcea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (VEZI AICI: CÂȚI BANI AU STRÂNS ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA LA NUNTĂ)

A fost la un pas să-și piardă soția

Actorul George Burcea a mai trecut printr-o dramă, după ce soția lui, Andreea Bălan, a fost la un pas de moarte în timpul nașterii celei de-a doua fetițe a cuplului. Cântăreața a fost salvată ca prin minune de medicii de la Sanador, cel mai performant spital privat din România, după ce a primit diagnosticul de embolie cu lichid amniotic (ELA).

O complicaţie foarte gravă a sarcinii, caracterizată prin dispnee, dureri toracice, edem pulmonar, şoc, coagulare intravasculară diseminată (CID) şi frecvent deces matern şi/sau fetal. Se presupune că ELA s-ar datora trecerii de lichid amniotic în circulaţia maternă. Rata de mortalitate maternă este de 61 – 86%; sechelaritatea neurologică: 85% la supravieţuitoare; supravieţuirea neonatală: 70%.

Actor la Teatrul Național

George Burcea este actor la Teatrul Național, unde joacă în piesa Biloxi Blues, unul dintre cele mai răsunătoare succese de public de pe Broadway. George are apariții în diferite reclame televizate și are la activ două volume de poezii, „Simplu” și  „Un strop de culoare”. (VEZI AICI: INVITAȚI-SURPRIZĂ LA EVENIMENTUL TOAMNEI ÎN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...