Șocant. Un tânăr din Olt a ajuns la Urgență după un ”accident casnic” ciudat: ”Mama lui a spus că…”

Publicat: 10/04/2020 | 14:21

Întîmplare șocantă în județul Olt, comuna Brâncoveni, acolo unde un tânăr de 23 de ani a avut nevoie de intervenție chirurgicală de urgență după ce a ajuns la spital cu un deodorant în… anus. Pacientul sunase, în prealabil, la numărul de urgență 112, spunând că are dureri foarte mari în zona respectivă.

Medicilor nu le-a venit să creadă atunci când au observat că tânărul avea blocat în anus un tub de deodorant. Din cele declarate de el, se afla acasă cu iubita și s-a așezat din neatenție pe tubul respectiv. Ulterior, timp de nu mai puțin de 3 ore, ar fi încercat să rezolve singur situația neplăcută și periculoasă. Primarul din localitatea Brâncoveni spune că tânărul face parte dintr-o familie defavorizată, dar precizează și că – așa cum spus mama tânărului – acesta și-ar fi introdus tubul în anus, iar apoi nu a mai putut să îl scoată.

”S-a prezentat in jurul orei 13:00 la dispensar, a spus ca are scaune diareice, ca il doare stomacul. Nu a spus exact ce a facut, medicul il trimisa la farmacie sa ia niste pastile de stomac si diaree, apoi a plecat acasa. Dupa aceea, cred ca a sunat la salvare, de aceea nu stia nici doctora, nici asistenta, ce s-a intamplat. Acum (n.red. – în jurul orei 16:00) asistenta era la poarta, la parintii lui. Sunt o familie mai defavorizata, iar mama lui a spus ca si-a introdus in anus deodorantul si nu a mai putut sa-l scoata. A ajuns la spital”, a declarat primarul din Brâncoveni, potrivit stirilekanald.ro.

(CITEȘTE ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CUM A COMPLETAT UN TÂNĂR DIN BIHOR DECLARAȚIA DE PROPRIE RĂSPUNDERE: „DECLAR CĂ MĂ DEPLASEZ DIN CUZAP LA VOIEVOZI, DE AZI ȘI PÂNĂ…”)