Șocant: un tânăr din Capitală a recunoscut că este pedofil! A ajuns rapid la spital, iar poliția…

Publicat: 24/12/2019 | 11:53

Un tânăr de 30 de ani care a recunoscut că este tentat de pedofilie a ajuns direct într-un spital de psihiatrie din București. După ce au văzut declarația individului, mai mulți părinți au anunțat poliția, asta și după ce l-au văzut în apropierea unității de învățământ unde studiază copiii lor.

Procurorii criminaliști au început o anchetă. Până acum nu s-a stabilit dacă tânărul ar fi și abuzat copii, anunță stiripesurse.ro.

Nu știu exact ce s-a întâmplat! Nu îmi bat joc de copii! O să violez o singură dată, cât e incriminarea, după aia nu îi mai violez, că o să stea de bunăvoie! Așa cred eu, poate greșesc. Aș putea să-mi găsesc o femeie, dar nu cred că-mi place. E o chestie de gusturi, că doar nu o fac eu intenționat… Să le violez pe ele. Îmi plac! Sunt super simpatice, super drăguțe! Violul e un act sexual… da, da, forțat! Nu o să-mi revin. De un an și jumătate e mai rău… Dacă am avut niște porniri de genul ăsta, să le zicem de pedofil că așa se numește… Până acum un an și jumătate a mai fost cum a mai fost…Și nici atunci nu cred că aveam vreun leac sau vreun antidot. Exact cum zici și tu, e o boală psihică, m-am gândit și eu la asta că e posibil să fie o boală psihică, dar știi cum e cu boala psihică, nu ai cum s-o tratezi. Când te doare genunchiul sau ceva, iei o pastilă de la farmacie, dar chestiile astea nu funcționează așa. Iar de un an și jumătate e și mai rău!„, a spus tânărul.

Cica acest individ isi face veacul prin zona EROII REVOLUTIEIIl recunoaste cineva ?

Publicată de George Răzvan pe Duminică, 22 decembrie 2019