Șocant! Un bărbat din Vaslui și-a pus ștreangul de gât, după ce a fost amendat cu 2.000 de lei. Ieșise din casă fără declarație

Publicat: 23/04/2020 | 14:44

Un bărbat de 53 de ani din Vaslui a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare, după ce a primit din partea Poliției Române o amendă de 2.000 de lei, pentru că ieșise din casă fără declarație pe propria răspundere. 

Un bărbat din Vaslui a fost la un pas de tragedie, după ce a încercat să se spânzure. Potrivit presei locale, individul în vârstă de 53 de ani a ieșit din casă fără declarație pe propria răspundere și a fost amendat de polițiști cu 2.000 de lei. Cel care a făcut decoperirea macabră a fost chiar fratele victimei, care a apelat imediat serviciul 112, iar medicii au ajuns de urgență la fața locului.

CITEȘTE ȘI – ACESTA ESTE CEL MAI NOU MODEL AL DECLARAȚIEI PE PROPRIA RĂSPUNDERE. DETALIUL DIN CAUZĂ CĂRUIA MULȚI ROMÂNI IAU AMENDĂ

Bărbatul care încercase să se sprânzure într-o magazie din curte a fost supus manevrei de masaj cardiac, iar după 20 de minute, medicii i-au făcut inima să bată din nou.

După ce și-a revenit din cele trăite, bărbatul de 53 de ani le-a povestit medicilor că se întreținea cu dificultate, iar în urmă cu o zi fusese amendat de polițiști cu suma de 2.000 de lei. Pentru că a trăit un șoc în acele momente și s-a gândit că nu are de unde să facă rost de această sumă pentru a plăti sancțiunea, bărbatul a vrut să-și pună capăt zilelor.