Șocant! Un bărbat, bolnav psihic, a tăiat cu cuțitul 16 copii dintr-o grădiniță

Publicat: 28/04/2021 | 18:29

Masacru în China! Nu mai puțin de 18 persoane, între care 16 copii, au fost înjunghiate cu un cuțit, miercuri, de către un bărbat. Atacul a avut loc la o grădiniță din China.

Se pare că o persoană a decedat la scurt timp, în ciuda îngrijirilor medicale cre I s-au acordat la scurt timp. Atacatorul ar avea problem psihice. Individul, înarmat cu un cuțit, și-a atacat, din senin, victimele la grădinița din orașul Beilu, în provincia autonomă chineză Guangxi Zhuang.

Autorităţile au anunţat că în atac au fost rănite 18 persoane, 16 copii şi doi profesori. Doi copii sunt în stare gravă, conform postului CCTV şi cotidianului South China Morning Post. (CITEȘTE ȘI: CRIMA CARE A SPERIAT MAREA BRITANIE. ADOLESCENTĂ ROMÂNCĂ, CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU CĂ A OMORÂT UN MARE SPORTIV)

Agresorul are 25 de ani și ar suferi de probleme psihice. El a fost imobilizat de martori şi arestat preventiv de poliţie. Autorităţile chineze încearcă să afle motivul atacului.

În urmă cu un an, un alt atac s-a soldat cu rănirea a 39 de persoane. S-a întâmplat tot în provincia chineză Guangxi Zhuang, în iunie 2020. Și atunci între cei răniți se aflau numeroși copii.

Șocant! Un bărbat, bolnav psihic, a tăiat cu cuțitul 16 copii dintr-o grădiniță

O crimă odioasă s-a petrecut la începutul acestui an, când Egidio Battaglia, în vârstă de 43 de ani, a recurs la un gest extrem. Acesta și-a omorât copilul, iar mai apoi s-a sinucis. A explicat totul într-o scrisoare de adio. Se pare că bebelușul fusese diagnosticat recent cu un deficit cognitiv. Ipoteza ar fi fost aceea a unei forme de autism, iar tată său nu a suportat ideea. (NU RATA: CRIMĂ ODIOASĂ ÎN IAȘI! ȘI-A UCIS IUBITA DE 1 MARTIE ȘI A STAT CU CADAVRUL ÎN CASĂ TIMP DE O SĂPTĂMÂNĂ)

În scrisoare pe care a lăsat-o acesta vorbește despre faptul că fiul său nu va putea avea o viață normală, iar cel mai bine este să îi curme suferința acum și să nu aștepte momentul în care o să rămână singur pe lume și nu va primi ajutor din partea nimănui. „Știu că voi fi numit monstru, dar numai eu știu prin ce trec. Am făcut asta ca fiul meu să nu sufere în viitor, când va crește. E mai bine să termin acum, înainte de a fi prea târziu… Nu mă pot gândi când eu și soția mea nu vom mai fi acolo, iar fiul meu va fi singur și nu va putea conta pe ajutorul nimănui”, sunt câteva dintre rândurile scrise de Egidio Battaglia, potrivit libertatea.ro.