Șocant! Tatăl lui Hamude de la Puterea dragostei, reținut de procurori. Bărbatul este bănuit că ar fi ucis 10 oameni

Publicat: 04/05/2020 | 20:02

Tatăl lui Hamude de la ”Puterea Dragostei” a fost reținut de procurorii din Iași în cursul nopții de duminică spre luni. Bărbatul este cercertat în dosarul deschis de magistrați pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metitic.

Șapte persoane au fost aduse, duminică, la Iași, la audieri, în dosarul spirtului contrafăcut, printre care și tatăl vedetei TV, scrie BZI.ro.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalului Iași spun că niște afaceriștii arabi din București care au vândut spirtul ucigaș ar fi profitat de starea de urgentă prilejuită de pandemia cu noul coronavirus.

„În cursul lunii aprilie 2020, o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti, profitând de situaţia prilejuită de starea de urgenţă cauzată de răspândirea infecţiilor cu virusul COVID-19, a oferit şi livrat reprezentanţilor unei societăţi comerciale din Iaşi mai multe baxuri conţinând PET-uri a câte 500 ml, pe care erau aplicate etichete inscripţionate «Alcool sanitar», ducând în eroare reprezentanţii firmei cu privire la faptul că produsul achiziţionat ar fi alcool sanitar, în condiţiile în care analizele toxicologice efectuate în cauză au evidenţiat prezenţa alcoolului metilic în cantităţi mari, în scopul obţinerii unui folos patrimonial injust”, a precizat procurorul Mihaela Apostol, șefa Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Cine este concurentul de la Puterea Dragostei

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, celebrul Hamude, are un trecut interesant. Cel care a devenit popular după ce a dansat lasciv în fața mezinei fostului președinte al României, Traian Băsescu, a atins punctul culminant al faimei datorită participării în reality-show-ul matrimonial difuzat de luni până sâmbătă la Kanal D.

Hamude Dawoud, este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl lui hamude, iordanian. Hamude se prezintă a fi dansator și sportiv.În trecut, bărbatul a fost îndrăgostit de Elena Băsescu.

Hamude este de profesie stripper și s-a remarcat cu talentele sale de cuceritor la mai multe petreceri mondene. Și-a câștigat dintotdeauna existența din viața de noapte și a fost unul dintre bărbații care făcea spectacole la petrecerile cu vedete de la noi. În urmă cu ceva ani s-a cunoscut inclusiv cu Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu.