Șocant! Și-a ucis iubitul deoarece voia să petreacă de Sfântul Ioan

Publicat: 07/01/2020 | 22:24

O femeie de 29 de ani, din localitatea Găvănești, județul Olt, este acuzată că și-a ucis iubitul, în vârstă de 33 de ani, în urma unui conflict izbucnit când bărbatul i-a spus că vrea să plece la o petrecere de Sfântul Ioan, organizată la Craiova, în județul Dolj.

Potrivit procurorilor olteni, marţi după-amiaza, între tânăra de 29 de ani şi iubitul ei, în vârstă de 33 de ani, a izbucnit un conflict, după ce bărbatul a anunţat-o că vrea să meargă la Craiova, la o petrecere organizată de patronul firmei unde lucrează. Tânăra s-a enervat, a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe bărbat de două ori în gât.

Bărbatul a murit în ambulanţa care venise să-l ducă la spital. Femeia, care este și însărcinată, a fost audiată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt şi a fost reţinută pentru 24 de ore.

„Între cei doi a apărut o discuţie în contradictoriu, o discuţie care nu justifică în niciun fel fapta, astfel încât vom dispune şi o expertiză psihiatrică, şi pe fondul acelei discuţii în contradictoriu a luat un cuţit de pe masă cu care la înjunghiat. Au fost două lovituri: o primă lovitură cervicală, a doua neînsemnată. Prima lovitură a fost cea care a generat decesul. A fost o discuţie legată de faptul că el voia să meargă la o petrecere organizată de patron, în Craiova. Ea nu a fost de acord şi pe fondul acestei discuţii a reacţionat. Femeia este însărcinată. A fost reţinută pentru 24 de ore”, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Potrivit procurorilor, femeia este acuzată de omor şi va fi prezentată miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi trăiau în concubinaj de aproximativ doi ani. Tânăra mai are un copil dintr-o relate anterioară.