Șocant! O tânără mamă și-a omorât gemenii de doar șase săptămâni. Motivul este uluitor

Publicat: 26/04/2021 | 10:06

Gest șocant al unei tinere mame, în vârstă de 23 de ani. Și-a omorât fără milă copii. Cei mici erau gemeni și aveau doar șase săptămâni.

Tânără din Queens și-a supus bebelușii la chinuri îngrozitoare. Aceasta le-a dat mai întâi lapte otăvit, iar apoi i-a chinuit. Pe fetiță, Dakota, a opărit-o, iar pe băiețel, Dallas, l-a înjunghiat în zona capului. Femeia a stat patru zile cu trupurile neînsuflețite ale micuților în casă, până când autoritățile au inervenit.

Poliția a găsit-o pe Dakota în pătuț, iar pe Dallas sub chiuvetă. Femeia de 23 de ani a fost acuzată de dublu omor şi dublă tentativă de omor, dar şi pentru deţinere ilegală a unei arme. (CITEȘTE ȘI: CRIMA CARE A SPERIAT MAREA BRITANIE. ADOLESCENTĂ ROMÂNCĂ, CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ PENTRU CĂ A OMORÂT UN MARE SPORTIV)

Atunci când a fost întrebată de ce a recurs la asemenea gesturi, tânăra a avut un răspuns șocant. Se pare că și-a omorât copiii pentru că nu o lăsau să doarmă.

„Nu mă lăsau să dorm. Am renunţat şi am încetat să-mi mai pese. Nu mi-a păsat de copii, de aceea i-am otrăvit. Nu-i vreau. Nu mai suport”, le-a spus tânăra ofiţerilor.

Mai mult, femeia a mai declarat că nici nu știa exact cine este tatăl micuților. Vecinii susțin că aceasta doar ce se mutase de o lună de zile în zona respectivă.

(VEZI ȘI: MUNCITOR ROMÂN OMORÂT ÎNTR-UN ABATOR DIN GERMANIA. CRIMA A FOST COMISĂ DIN GELOZIE )