Șocant! O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Italia, sub ochii îngroziți ai copiilor săi: ”A omorât-o pe mama. Ajutați-mă”

Publicat: 09/05/2020 | 16:45

Șocant! O româncă a fost ucisă cu sânge rece în Italia, sub ochii îngroziți ai copiilor săi. Tragedia s-a produs în Milano.

Vineri, 8 mai 2020, într-o locuință de pe strada Usignolo din comuna Milzano, a avut loc o crimă îngrozitoare. O româncă, în vârstă de 39 de ani, a fost ucisă cu sânge rece. Femeia a fost omorâtă de soțul ei, un italian în vârstă de 41 de ani, chiar sub ochii îngroziți ai celor trei copii pe care îi aveau împreună. (CITEȘTE ȘI: CE REGULI TREBUIE SĂ RESPECTE ROMÂNII, ÎN BISERICĂ, DUPĂ 15 MAI)

Alerta a fost dată chiar de primarul comunei Milzano, Massimo Giustiziero, care se plimba cu bicicleta pe stradă. În jurul orei 21.30, bărbatul a auzit țipetele româncei, a oprit și a intrat în locuință. Acolo a găsit-o pe fata femeii, în vârstă de 15 ani.

Tânăra era plină de sânge și i-a cerut disperată ajutorul primarului: ”A omorât-o pe mama. Ajutați-mă!”. Primarul a sunat imediat la Poliție. Oamenii legii au ajuns la fața locului și l-au dus la secție pe italian, care este în momentul de față în arest preventiv.