Șocant. O femeie însărcinată cu gemeni, în pericol să își piardă copiii: „Se comportă cu mine ca și cum aș fi mamă surogat”

Publicat: 12/04/2021 | 14:57

O femeie însărcinată le-a cerut oamenilor sfatul pe internet, după ce a început să se îngrijoreze din cauza faptului că actuala parteneră a fostului ei prieten se comportă cu ea ca și cum ar fi o mamă surogat.

Atunci când a aflat că este gravidă, după doar trei luni de relație, tatăl copiilor se întorsese deja la fosta lui prietenă. Inițial, prietena fostului nu a dat prea mulți bani pe existența bebelușilor deși ea nu poate face copii.

Dar, atunci când partenerul i-a spus că vrea să fie tată situația s-a schimbat la 180 de grade. Femeia a început să se comporte ca și cum gemenii ar fi fost ai ei, iar protagonista poveștii, o simplă purtătoare.

„Am ieșit cu timpul asta, Joe, timp de 3 luni. M-a părăsit și s-a întors la fosta lui iubită. Imediat după despărțire am aflat că sunt însărcinată, iar acum am ajuns la 24 de săptămâni.

Aparent, când a aflat că eu sunt gravidă, a avut o cădere psihică despre infertilitatea ei și i-a spus lui Joe că vrea să vorbească cu mine.  Prima dată când am cunoscut-o pe Kim mi-a spus că vrea să mă ajute cu sarcina pentru că ea va fi când se vor naște mama lor vitregă.

A început să îmi spună că trebuie să nasc acasă, ca cei mici să fie deja obișnuți cu locul unde își vor petrece jumătate de săptămână și că îi vor spune mamă”, a spus protagonista poveștii care și-a dorit să rămână anonimă.

A început să o îndepărteze

Femeia mai povestește că, deși a tot încercat să o depărteze, Kim tot apare în viața ei.  „Când am fost la ecografia de 20 de săptămâni, Joe mi-a zis să ma duc cu ea, iar eu am refuzat. 

Apoi, atunci când mi-am anunțat nașterea pe social media, a făcut și ea același lucru. A scris că va deveni mamă într-un mod „nefiresc” și că este fericită”, a mai declarat viitoarea mamă, potrivit Mirror. 

Mai mult, Kim a dat și o petrecere de „dezvăluire a sexului copilului”, eveniment la care viitoarea mamă nici măcar nu a fost invitată. S-a supărat, spunându-i că bebelușii nu sunt ai ei, dar, femeia nu a părut că vrea să renunțe la această idee.

Până acum, peste 3000 de oamenii au comentat pe Reddit, la postare femeii, dându-o sfaturi cum să scape din acest cerc vicios.