Șocant! O avocată din Prahova a murit în spital, în timp ce aștepta rezultatul testului pentru coronavirus

Publicat: 13/04/2020 | 17:30

Șocant! O avocată din Prahova a murit în spital, în timp ce aștepta rezultatul testului pentru coronavirus. Femeia a fost ținută în izolator.

Avocata Iulia Steriu s-a stins pe un pat din spitalul județean de urgență din Ploiești, după ce a fost diagnosticată cu meningoencefalită. Pe 3 aprilie, avocata s-a prezentat la spitalul din Sinaia cu dureri de cap, febră și insuficientă respiratorie.

După trei zile, pacientei i s-a făcut testul pentru coronavirus, care a ieșit negativ. (CITEȘTE ȘI: COȘMARUL TRĂIT DE O TÂNĂRĂ DE 25 DE ANI. ȘI-A PIERDUT MAMA ȘI BUNICA ÎN ACEEAȘI ZI, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

”Pacienta a prezentat simptomele unui suspect de covid, motiv pentru care a fost introdusă în izolator și i s-au luat probe pentru testare. Până când au venit rezultatele, pacienta a beneficiat de tratament medical, respectându-se protocolul impus la nivel național. Punem la dispoziție organelor de anchetă toate documentele, nu avem nimic de ascuns”, a declarat pentru observatorulph.ro managerul spitalului din Sinaia, Mariana Miu.

Ieri, avocata a fost transferată la Spitalul Județean din Prahova. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.