Șocant! Marina a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg: ”Ne-am hotărât să ne căsătorim”

Publicat: 10/06/2020 | 18:44

Un caz inedit a șocat o țară întreagă! O femeie a rămas însărcinată cu fiul ei vitreg și, în ciuda prejudecăților, vrea să se căsătorească cu acesta.

Marina Balmașeva, o rusoaică din orașul Krasnodar, a devenit cunoscută în mediul online după o transformare spectaculoasă. Ea a reușit să dea jos 60 de kilograme. În câteva luni, apoi, a strâns în jur de 420.000 de urmăritori pe Instagram.

Marina avea doar 22 de ani când s-a căsătorit cu Alexei Balmașev, în vârstă de 45 de ani. Bărbatul avea cinci copii dintr-o căsnicie anterioară. După zece ani de căsătorie, cei doi au divorțat, iar Marina i-a adoptat pe copiii bărbatului. (CITEȘTE ȘI: MIHAELA RĂDULESCU ȘI FELIX BAUMGARTNER ȘI-AU SPUS ”ADIO”? DETALIUL CARE ÎI DĂ DE GOL)

Așa a început și relația cu unul dintre fii săi vitregi, Vladimir, în vârstă de 20 de ani. Marina și-a anunțat urmăritorii că trăiește o poveste de dragoste interzisă, în ciuda criticilor din mediul online și nu numai.

„Nu ai de unde să ştii pe ce căi te va duce viaţa până când nu întâlneşti persoana care te face să zâmbeşti tot timpul. Sunt conştientă că multă lume ne va judeca şi ne va pune la zid, alţii ne vor susţine, dar ne-am hotărât să ne căsătorim şi asta ne face fericiţi. Vă dorim şi vouă să fiţi la fel de fericiţi ca noi”, a anunțat femeia.

”De astăzi nu ne vom mai ascunde”

La câteva săptămâni de la anunțul făcut, a urmat o altă dezvăluire șocantă. (VEZI ȘI: DANI OȚIL NU O SUPORTĂ DELOC PE LIDIA BUBLE? CE A SPUS DESPRE EA: „E O PROSTIE, MĂ..”)

„Gata, m-am săturat! De astăzi, nu ne vom mai ascunde. Sunt însărcinată! Știu că este destul de devreme să anunț sarcina…mă gândeam să aștept până la următoarea ecografie, dar nu mai am răbdare! Vreau ca întreaga lume să știe că eu și Vladimir vom fi părinți. Orice este posibil în această lume minunată”, a spus Marina, într-un video postat pe contul său de Instagram.