Șocant! Mădălina a fost ucisă de soțul ei milionar, într-o casă de vacanță

Publicat: 26/06/2020 | 16:22

Șocant! Mădălina a fost ucisă de soțul ei milionar, într-o casă de vacanță. Bărbatul a fost arestat și pus sub acuzare.

Mădălina era măritată cu un afacerist înstărit din Londra. Cei doi au fost despărțiți din cauza pandemiei de coronavirus și abia așteptau să se revadă. Așa că au închiriat o casă de vacanță din Franța.

În momentul în care s-au revăzut, cei doi s-au pus pe sărbătorit. Mădălina și soțul ei au consumat alcool în cantități excesive, iar la un moment dat vecinii au auzit țipete din casa în care stăteau cei doi. (CITEȘTE ȘI: „ISPITA” CARE NU IEȘEA DIN CASĂ FĂRĂ 1.000 € S-A CUPLAT CU „EX-UL” PAMELEI DE ROMÂNIA ȘI…)

”Cuplul şi-a petrecut prima noapte consumând alcool în mod excesiv. Vecinii celor doi au auzit ţipete şi zgomote puternice.

Serviciul de urgenţă a primit un apel noaptea de la un bărbat speriat, care vorbea o franceză stâlcită, şi care anunţa că soţia lui s-a accidentat. Când a ajuns echipajul, aceasta era deja moartă”, au declarat reprezentanții Poliției.

Bărbatul a sunat la 112

Medicii și polițiștii ajunși la fața locului, au găsit-o pe româncă fără suflare. Bărbatul le-a mărturisit oamenilor legii că ar fi găsit-o pe soția lui pe scări, dar nu își mai aduce aminte nimic din noaptea respectivă. (VEZI ȘI: SE CONTUREAZĂ UN NOU CUPLU ÎN POLITICĂ?! AM AFLAT CUM S-AU APROPIAT CEI DOI TINERI DEPUTAȚI)

Echipajul de pe ambulanță a fost primul care a sesizat nereguli în spusele lui Craig. De asemenea, la autopsie a rezultat faptul că rănile pe care le-a suferit Mădălina nu puteau proveni de la o căzătură pe scări.

Craig Sneddon a fost arestat pe 13 iunie și pus sub acuzare. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă următorii 30 de ani în închisoare. De asemenea, procurorii francezi au refuzat plata cauţiunii.