Șocant: un bărbat a fost atacat de o haită de câini, la locul de muncă. Animalele i-au mâncat urechile și…

Publicat: 11/02/2020 | 15:02

Un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost mutilat de o haită de câini, în timp ce se afla la locul de muncă, în incinta unei unități miniere. Urechile i-au fost mâncate de animale, iar corpul acestuia este plin de zgârieturi și mușcături. Totul s-a petrecut în zona Coroiești, din județul Hunedoara.

(VEZI AICI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU HAITA CARE A ȚINUT-O OSTATICĂ PE ALEXANDRA ÎN „CASA MORȚII”. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU CÂINII UCIGAȘULUI ÎN SERIE DIN CARACAL)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă.

În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul din Vulcan, unde, în prezent, primește îngrijiri medicale. Medicii vor să reconstruiască urechile victimei patrupezilor.