Șoc pentru Carmen de la Sălciua! Artista a fost jignită, în văzul tuturor: „Nu-ți mai modifica pozele, știe lumea cât de desfigurată ești”

Publicat: 24/06/2020 | 18:02

De la debutul său în lumea muzicală, Carmen de la Sălciua s-a transformat complet. Artista a bifat mai multe intervenții estetice, dar cum știm cu toții că gura lumii nu o astupă nici pământul, aceasta nu poate fi mereu pe placul tuturor. 

În mediul online, hate-ul continuă să fie la putere. Așa se face că artista Carmen de la Sălciua este aproape zilnic pusă la zid de răutăcioșii care îi critică ba hainele, ba machiajul, ba operațiile estetice. Cum spuneam, gura lumii nu o astupă nici pământul, așa că nu poți fi mereu pe placul tuturor.

NU RATA – CARMEN DE LA SĂLCIUA IUBEȘTE DIN NOU? CUM ÎI FACE ÎN CIUDĂ LUI CULIȚĂ STERP, DUPĂ CE ACESTA S-A AFIȘAT CU NOUA CUCERIRE

După ce a postat o fotografie cu ea pe contul său de Instagram în care a folosit un filtru destul de delicat și a apărut fără machiaj, Carmen de la Sălciua a fost extrem de criticată. O internaută cu un cont fals i-a adresat cuvinte dure cântăreței, însă aceasta nici măcar nu a băgat de seamă comentariul răutăcios. Internauta i-a reproșat lui Carmen de la Sălciua că din cauza faptului că are puține like-uri la fotografii, își „cumpără” urmăritorii și i-a sugerat acesteia să nu-și mai editeze fotografiile.

Carmen de la Sălciua, criticată pe rețelele de socializare

„La cate like uri ai la o@poza, ar trebui sa ai cateva sute de comentarii, nu 20! E clar ca iti cumperi followeri! Oricum ai comenturi numai de la conturi false si inculte, oamenii calumea nu te urmaresc! Si nu iti mai modifica pozele ca stie toata lumea ce desfigurata esti! O zi frumoasa ca tine!” i-a scris aceasta, fără nicio reținere.

CITEȘTE ȘI – CARMEN DE LA SĂLCIUA, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI: „UNII OAMENI REUȘESC SĂ TE SURPRINDĂ PLĂCUT DEȘI…” – CELE MAI SINCERE DECLARAȚII ALE ARTISTEI

Ce operații are Carmen de la Sălciua

Ei bine, judecând după aparițiile sale de-a lungul timpului și urmărind evoluția cântăreței, este limpede faptul că aceasta și-a injectat acid hialuronic în buze prima dată, după care a apelat și la alte intervenții estetice. A ajuns să-și pună silicoane și să-și opereze nasul, iar acum se pare că este tare, tare mândră de înfățișarea ei, în ciuda numeroaselor critici pe care le primește pe rețelele de socializare.