Șoc la Antena 1! Insula Iubirii, ca și anulat din cauza coronavirusului

Publicat: 24/03/2020 | 10:37

Pandemia de coronavirus obligă foarte multe țări ale lumii să își închidă granițele pentru o perioadă nedeterminată, totul depinzând de evoluția sau de involuția crizei. Organizația Mondială a Sănătății consideră că această distanțare socială, la nivel global, rămâne una dintre metodele cele mai sigure pentru încetinirea răspândirii infecției cu COVID-19.

În astfel de condiții, întreaga planetă este afectată. Locurile de muncă sunt în pericol, călătoriile nu mai au loc, de concedii nici nu mai poate fi vorba. Totul este replanificat, amânat sau chiar anulat. Ei, asta se întâmplă și atunci când discutăm despre emisiuni cu mare priză la public – din România sau din alte țări. Live-urile nu mai au loc, filmările sunt anulate pentru ca toți cei implicați să fie protejați, grilele de programe sunt adaptate în funcție de… COVID-19.

”Insula Iubirii” de la Antena 1 este în pericol, în situația de acum, chiar dacă reprezentanții postului se așteptau să dea o lovutură media, iar Radu Vâlcan declara că de-abia așteaptă să înceapă ”aventura” și că îi așteaptă pe concurenți. Republica Dominicană se află printre țările care și-au închis granițele și nu mai permite, timp de cel puțin o lună, aterizarea zborurilor care vin din Europa.

(CITEȘTE ȘI: CRIZA MONDIALĂ GENERATĂ DE CORONAVIRUS SE VA ÎNCHEIA PE 12 IULIE 2021. ULTIMA TEORIE A CONSPIRAȚIEI)

Radu Vâlcan

Radu Vâlcan, înainte de restricții: ”O să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut”

”Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii au ajuns deja în Republica Dominicană, acolo unde se va filma sezonul șase al reality show-ului de la Antena 1. Aceștia îi vor aștepta în zilele ce urmează și pe concurenți, dar și pe ispite, să se alăture în cele două resorturi care îi vor găzdui. Atât cuplurile, cât și ispitele vor sosi pe rând, fără să se vadă în prealabil”, preciza un comunicat al Antenei 1, înainte ca această criză a coronavirusului să se acutizeze.

“Mi se pare ceva absolut extraordinar că am ajuns la sezonul 6 de Insula Iubirii. Ținând cont că este pentru prima dată când nu vom filma în Thailanda, atât pentru mine, cât și pentru echipă o să fie ceva nou şi spectaculos să mergem în Republica Dominicană. Cu siguranță o să fie ceva surprinzător și pentru concurenți, pentru că nu o să mai semene cu nimic din ce au văzut ei în cinci sezoane la televizor. Sunt sigur că o să fie un sezon plin de surprize, de neprevăzut, dar și unul epuizant în egalã mãsurã!”, a declarat Radu Vâlcan la plecarea spre Republica Dominicană.