Șoc în televiziune! O prezentatoare s-a sinucis chiar de Ziua Îndrăgostiților

Publicat: 15/02/2020 | 21:37

Este zi de doliu în televiziune! O celebră prezentatoare a fost găsită moartă în propria locuință, iar din spusele oamenilor legii, se pare că este vorba de sinucidere. 

Caroline Flack, o celebră prezentatoare din Marea Britanie, care a moderat foarte multe emisiuni în cariera ei, dar a și avut roluri în diverse piese de teatru, de-a lungul timpului, a murit la vârsta de numai 40 de ani. Oamenii legii care au găsit-o moartă în locuința ei susțin că este vorba de sinucidere. Tragedia a avut loc ieri, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Familia prezentatoarei de televiziune este în stare de șoc, iar apropiații vedetei cu greu și-au găsit puterea să spună câteva cuvinte și să confirme decesul acesteia. ”Caroline a fost găsită moartă astăzi, 15 Februarie. Vă rog să ne respectați intimitatea în aceste momente dificile și vă rog să nu ne contactați ori fotografiați în aceste momente cumplite.”, se arată într-o declarație a familiei ei, potrivit presei internaționale.

Caroline Flack avea numai 40 de ani și era extrem de iubită de oamenii din Marea Britanie. Aceasta a apărut în televiziune în anul 2001 și a avut un succes răsunător pe micul ecran. A prezentat emisiuni precum ”Academia Vedetelor”, ”XFactor”, dar și ”Insula Iubirii”, mai notează presa internațională. În anul 2019, Caroline a fost arestată în Londra după o ceartă pe care a avut-o cu prietenul ei.