Șoc în showbiz-ul nostru! Ela Crăciun, implicată într-un accident de mașină

Publicat: 13/02/2020 | 09:58

Ela Crăciun a trecut printr-un episod șocant, iar totul s-a întâmplat imediat după ce vedeta și-a lăsat fiica la grădiniță. Aceasta a fost implicată într-un accident destul de grav și a povestit totul, pe blogul său personal. 

Când vă gândiți că vedetele au o viață perfectă și lipsită de neplăceri, este cazul să vă revizuiți părerea. Ela Crăciun a povestit, pe blogul său personal, totul despre unul dintre cele mai negre episoade pe care le-a trăit, pe propria piele. Vedeta a fost implicată într-un accident rutier, iar nenorocirea s-a petrecut imediat după ce și-a lăsat fiica la grădiniță.

Ela a mărturisit că autoturismul ei a fost lovit de un altul, iar din cauza impactului puternic s-a oprit direct într-un stâlp. De asemenea, vedeta a ținut să puncteze faptul că, în mașină, siguranța copiilor trebuie să fie pe primul loc. Tocmai de aceea, Ela Crăciun sfătuiește toți părinții să-și țină copiii în scaunele speciale pentru mașină și să nu cedeze la plânsetele lor insistente.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Așa că îi înțeleg foarte bine pe părinții cu copii care plâng de când îi pui în mașină până când ajungi la destinație. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineață la grădiniță, iar la întoarcere acasă a intrat o altă mașină în mine și m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare și i-am mulțumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în mașină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul și am reușit să o fac să înțeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special și să nu mai avem episoade de plâns insistent.

În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranță pot fi aruncate în afară cu o forță de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din mașină corespunde lovirii cu un baros în față, căderii în cap de la șase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Așa că data viitoare când vă gândiți că mai bine îl lăsați pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeți a doua variantă” a scris Ela Crăciun, pe blogul său personal.