Șoc în mediul online, după ce un celebru vlogger a instigat la violență împotriva minorelor și a vorbit despre viol: „F****m toate copilele”. Poliția a demarat o anchetă

Publicat: 02/06/2020 | 07:56

Mediul online este în stare de șoc după ce Alexandru Bălan, cunoscut drept Colo a instigat la violență împotriva minorelor și a vorbit despre viol, toate acestea petrecându-se pe canalul său de Youtube. Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă în acest caz. 

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online drept Colo, și-a șocat cei 850.000 de urmăritori. Fără nicio jenă, acesta a vorbit despre viol și despre ce anume ar face cu minorele, toate acestea petrecându-se pe canalul său de Youtube. Tânărul a explicat, cu lux de amănunte, ce anume le-ar face copilelor de 15, 16 ani. Unele afirmații au fost de-a dreptul șocante.

NU RATA – VLOGGERIȚA MIMI FUMEAZĂ ȚIGARĂ CBD CU EXTRACT DE CANNABIS ȘI DĂ SFATURI TINERILOR. “NU AI NEVOIE DE DIPLOMĂ. SUNT ATÂȚIA OAMENI CARE…”

Astăzi am văzut o fată, cred că avea 16 ani. I-am văzut toată… . Mi-a plăcut, de ce să mănânc c*cat, dar merită violată (…). Eu, dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt” sunt câteva dintre lucrurile șocante spuse de Colo, într-unul din vloggurile sale.

Poliția s-a sesizat din oficiu și a demarat o anchetă

În urma lucrurilor șocante spuse de Colo, Poliția s-a sezizat din oficiu și a demarat o anchetă. ”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept” a anunțat Poliția Capitalei.

CITEȘTE ȘI – ACUM ÎNVÂRTE MILIOANELE PE DEGETE ȘI E MARE VLOGGER, DAR PUȚINI SUNT CEI CARE ȘTIU CUM ARĂTA SELLY ÎN COPILĂRIE: „AȚI ÎNNEBUNIT TOȚI”

„Colo” este urmărit, pe Youtube, de peste 850.000 de persoane și este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi.