Șoc în lumea muzicii! Rapperul Pop Smoke a fost împușcat în propria locuință

Publicat: 20/02/2020 | 07:49

Veste-șoc în lumea muzicii și pentru toți iubitorii de rap! Pop Smoke, unul dintre cei mai cunoscuți artiști a fost împușcat noaptea trecută de mai multe persoane care au reușit să pătrundă în propria locuință a rapperului.

Rapperul Pop Smoke și-a pierdut viața la numai 20 de ani, în cel mai cumplit mod cu putință. Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, artistul a fost împușcat noaptea trecută, după ce mai multe persoane au reușit să pătrundă în locuința lui și să deschidă focul de armă.

Se pare că scenele șocante s-au petrecut în locuința sa din Hollywood Hills, California, după cum au informat sursele oficiale ale poliției. În urma conferinței de presă a oamenilor legii, ce a avut loc imediat după episodul tragic au fost specificate toate aceste informații, însă nu s-a precizat numele lui Pop Smoke.

Totul s-a petrecut în jurul orei 5 dimineața, atunci când oamenii legii au primit un apel în are era anunțată spargerea unei locuințe de către o persoană care deține asupra sa o armă. În momentul în care au ajuns la locuința lui Pop Smoke, oamenii legii l-au găsit pe acesta împușcat, iar pentru el nu s-a mai putut face nimic. În urma celor întâmplate, mai multe persoane au fost reținute, dar nimeni nu a rămas în arest.

Despre cele întâmplate, familia rapperului nu a vrut să ofere declarații și nici să facă vreo precizare în presă. Rapperul Pop Smoke avea numai 20 de ani, iar în vara anului trecut a lansat primul său material discografic.