Șoc în lumea mondenă! Un bărbat celebru a bătut și violat o tânără într-un club de noapte. Imaginile surprise de camerele de supraveghere

Publicat: 19/12/2019 | 11:00

O informație absolut suprinzătoare a apărut în mass-media, după ce un bărbat a bătut și a violat o tânără într-un club de noapte. Conform primelor informații, respectivul este jucător de fotbal, legitimat la echipa franceză de liga 2 Nancy.

Baptiste Valette are 27 de ani și joacă pe postul de portar. O tânără de 18 ani a depus plângere împotriva sa și îl acuză că a violat-o. Bineînțeles, jucătorul de fotbal a fost reținut de polițiști și plasat în detenție preventivă, ancheta fiind în desfășurare.

Conform informațiilor furnizate de The Sun, în timp ce prieteni ai fetei stăteau de vorbă cu alte persoane, fotbalistul ar fi invitat-o pe tânără să meargă mai departe, împreună cu el, iar apoi a sărutat-o. Conform sursei citate, fata ar fi acceptat sărutările fotbalistului, numai că de aici s-a ajuns la viol. Ulterior, fata le-a spus prietenilor săi ce s-a întâmplat și a anunțat poliția.

Baptiste Valette, acuzat de viol

”O tânără născută în 2001 a denunţat un viol la ieşirea dintr-o discotecă din Nancy, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a declarat procurorul François Pérain. Același procuror a mai dezvăluit că fotbalistul nu a putut fi audiat, duminică, fiindcă se afla, încă, în stare de ebrietate.