Șoc în lumea Disney! O celebră actriță a murit la numai 15 ani, după ce s-a luptat cu o boală cumplită

Publicat: 16/02/2020 | 18:20

Este zi de doliu în lumea Disney! O cunoscută actriță s-a stins din viață la numai 15 ani, după ce s-a luptat, potrivit informațiilor din presă, cu o boală cumplită timp de 3 ani.

Nikita Pearl Waligwa, o actriță de numai 15 ani ce a făcut parte din pelicula Disney “Queen of Katwe/Regina din Katwe” a murit astăzi, în urma unei lungi lupte cu o boală necruțătoare. Potrivit informațiilor oferite de BBC, aceasta fusese diagnosticată cu tumoare pe creier, iar eforturile depuse de medici nu au putut să o salveze. Actrița a primit crunta veste în timp ce participa la filmările peliculei, iar regizorul a făcut un apel pentru aceasta, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale ce avea ca scop eliminarea tumorii.

Din păcate, tumoarea a recidivat în anul 2019, iar de atunci, pentru Nikita Pearl Waligwa a început o luptă cruntă pentru viață. Din păcate, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva, iar decesul a fost confirmat astăzi.

Întreaga lume Disney este în doliu, mai ales pentru că adolescenta avea numai 15 ani. Părinții ei sunt în stare de șoc și cu greu pot accepta ideea că de azi, fiica lor nu mai este.