Soacra lui Adrian Mutu ”dă din casă”: ”Am un ginere care…”

Publicat: 23/01/2020 | 22:54

Noul selecționer al naționalei de tineret, Adrian Mutu, este un ginere de nota 10 și un tată excepțional. Mariana Bachici, soacra „Briliantului”, a mărturisit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că antrenorul este „pâinea lui Dumnezeu”, iar pentru ea este ca un fiu. (VEZI ȘI: Soția lui Mutu a băgat „boala” în Dorel la bancomat)

Adrian Mutu a tras lozul cel mare. De câțiva ani are o relație cu fotomodelul Sandra Bachici, o timișoreancă la care au râvnit mulți bărbați, însă loc în inima ei și-a făcut doar „Briliantul”, care, după căsătoria cu bruneta, s-a făcut „băiat de casă” . Sandra este o femeie împlinită, deoarece Adrian Mutu îi face toate poftele tinerei sale soții, care poartă numai diamante, genți de firmă și se plimbă doar prin locații exclusiviste.

„Un vis devenit realitate”

Mariana Bachici, mama Sandrei, arată trăsnet

Adrian Mutu este norocos la pătrat, căci soacra lui, Mariana Bachici, este alături de el și soția lui, Sandra, și îi ajută în creșterea micuțului Tiago, venit pe lume în urmă cu trei ani. CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, a stat de vorbă cu soacra „Briliantului”, care locuiește în Dubai, deocamdată, cu familia Mutu. (NU RATA: Imagini exclusive din luna de miere a Briliantului)

„Nu m-am stabilit aici… (n.r. în Dubai), doar vin în vizită, dar stau câte două-trei luni. Pentru că e perioada maximă pentru cât am dreptul să stau, altfel aș sta non-stop. Viața alături de ei (Sandra și Adrian Mutu, n.r.) și alături de nepoțel este un vis devenit realitate pentru mine! Cu Sandra merg peste tot, am făcut Crăciunul împreună, revelionul la Burj Khalifa. Mergem în diferite resorturi câte două-trei zile la plajă când are Adi liber sau uneori doar noi cu Tiago și bona. Avem o viață minunată aici”, a declarat Mariana Bachici, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Adrian și Sandra Mutu, un cuplu frumos și fericit

Investiție de sute de mii de euro pentru Tiago

Mariana Bachici este, la rândul ei, o soacră de nota 10, doar cifra 10 este una norocoasă în familia Mutu. Pentru micuțul Tiago, mama Sandrei a cumpărat două apartamente în București, tocmai ca să fie cât mai aproape de nepot, dar și să-i lase pe membrii familiei Mutu să petreacă timp de calitate și singuri. (VEZI AICI: CEL MAI EMOŢIONANT INTERVIU CU MUTU DESPRE MICUŢUL TIAGO)

„Mi-am cumpărat deja două apartamente în Bucureşti, în unul din ele o să locuiesc cât stau la București. O să stau mai mult cu Tiago, care este prințul sufletului meu. Îl iubesc enorm pe micuț, ne înțelegem foarte bine cu toții, altfel nu aș sta atât de mult timp cu ei! Am un ginere care mă respectă, îmi iubește fiica și nepotul enorm, mă dorește lângă ei. Ce pot să îmi doresc mai mult?

Mariana Bachici este topită după nepoțel

O să mă mut poate definitiv în viitor în București, am discutat despre asta cu Sandra, ea și-ar dori să am aibă în permanență la București, dar momentan eu am în continuare locuința mea în Timișoara și mă împart așa cum pot”, a mai spus Mariana Bachici pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Mai are trei copii

În anul 2001, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, o vedetă de televiziune din România, cu care are un copil, Mario. Cei doi au divorţat în 2003. În 2005, atacantul s-a însurat pentru a doua oară cu modelul dominican Consuelo Matos Gómez. Au doi copii împreună, Adriana, născută în 2006, și Maya Vega, venită pe lume in 2008. Mutu a divorțat în 2015 de Consuelo. (NU RATA: ADRIAN MUTU A TRECUT PRIN CLIPE FOARTE GRELE. FIUL SĂUOPERAT PE CORD DESCHIS)

Celebru datorită fotbalului

Adrian Mutu este un fost fotbalist român, supranumit „Briliantul”, care a jucat atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. Din 2000, de la meciul de debut cu Grecia, Mutu a jucat pentru România 71 de meciuri.

Turneele internaționale la care a evoluat Mutu au fost Euro 2000 și Campionatul European de Fotbal 2008, unde a marcat singurul gol al naționalei române în meciul contra Italiei, dar a și ratat un penalty în ultimele 10 minute ale aceluiași meci. În martie 2008 a primit Medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a, pentru rezultatele obținute în preliminariile Campionatului European și pentru calificarea la turneul final din 2008.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)