Snoop Dogg s-a filmat pe ritmuri de manele și a postat clipul pe contul lui cu 55 de milioane de urmăritori

Publicat: 08/01/2021 | 12:57

Rapperul American Snoop Dogg face din nou senzație pe internet cu un clip incredibil. Cântărețul s-a filmat în timp ce asculta o manea interpretată de „regele” Florin Salam.

Postarea a fost făcută vineri pe contul oficial al artistului, considerat o legendă a hip-hopului american.

Piesa se numește „Acum după pandemie” și a fost lansată în vara anului 2020.

Postarea a adunat numeroase comentarii de la români, care au recunoscut piesa și au fost mirați de postarea celebrului star. Peste 200.000 de oameni au vizionat clipul în doar câteva ore, pe contul cu peste 50 de milioane de urmăritori.

„A zis Salam să-i dai și tag”„Mooooooooor”, „Nebunule, te-ai dat pe trăpăneală” sau „Te-ai haladit”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor români de pe rețeaua de socializare unde Snoop Dogg ascultă o manea de-a lui Florin Salam.

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg s-a rupt în figuri pe muzica lui Dani Mocanu! Imaginile au devenit virale. VIDEO

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

Nu este prima dată când Snoop Dogg este văzut într-o astfel de ipostază

În urmă cu mai bine de 4 ani rapperul a mai apărut și cu o manea de-a lui Adrian Minune. La momentul respectiv Snoop Dogg era filmat cu două pungi de marijuana în mâini, drogul pe care tot mai multe țări încep să-l accepte și să-l legalizeze. Clipul postat pe rețelele de socializare a devenit în scurt timp viral, în special pe teritoriul țării noastre.

Calvin Cordozar Broadus Jr., cunoscut sub numele de Snoop Dogg, a devenit cunoscut în anul 1992, când a cântat împreună cu Dr.Dre o piesă pentru filmul „Deep Cover.