Smiley și Gina Pistol, peripeții în a doua zi de Paște: ”Să vină să ne salveze cineva”

Publicat: 03/05/2021 | 17:03

Smiley și Gina Pistol au avut parte de niște peripeții în a doua zi de Paște. Cei doi le-au mărturisit fanilor pățania prin care au trecut în primele sărbători pascale petrecute alături de fetița lor.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut alături de minunea lor, așa că… având în vedere că este primul Paște pe care îl petrec în trei, artistul și prezentatoarea TV au decis să iasă la o plimbare. (CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI CHIAR LA EMISIUNEA LUI SMILEY: ”A PUS INELUL SUB BRĂDUȚ ȘI A FUGIT LA BAIE! ERA TOT ROȘU, MAI SĂ PLÂNGĂ!”)

Împreună cu micuța Josephine, Smiley și Gina Pistol au mers la o plimbare prin pădure. Doar că… la un moment dat, s-au rătăcit. În stilu-i caracteristic, amuzat de situație, Smiley le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali.

”Hristos a inviat! Dupa un weekend cu familia extinsa…astazi am iesit la plimbare cu fetele mele! Doar noi trei si padurea… Da! Ne-am rătăcit în pădure! Să vină să ne salveze cineva”, a spus Smiley.

Smiley și Gia, ”rătăciți prin pădure” (sursa FOTO: Instagram)

Smiley a lansat o melodie pentru Gina Pistol

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. Iar, acum, artistul a lansat o altă piesă, de această dată fiindu-i dedicată Ginei Pistol. În imaginile filmate pe platforma TikTok, Smiley o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate. (VEZI ȘI: SMILEY A SPUS TOTUL! CE A FĂCUT ARTISTUL PESTRU A AVEA UN SUCCES URIAȘ)

Cadrul se mută apoi într-o cameră, unde se afla micuța Josephine în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley: ”Noi doi și noaptea”.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ???? ##smiley ##family @gina.pistol

♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley