Smiley și Gina Pistol, izolați la domiciliu de teama coronavirusului: ”Trist, dar adevărat”

Publicat: 17/03/2020 | 16:24

Smiley și Gina Pistol, izolați la domiciliu de teama coronavirusului. Artistul a făcut anunțul în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță.

Smiley s-a întors recent dintr-o călătorie din Los Angeles și a luat o decizie radicală. De teama coronavirusului care face ravagii în întreaga lume, Smiley a decis să se autoizoleze acasă.

La rândul ei, Gina Pistol s-a autoizolat la domiciliu. (CITEȘTE ȘI: BUCUREȘTENII AU FĂCUT OCHII CÂT CEPELE! CUM A FOST FOTOGRAFIAT SMILEY ÎN METROU, ASEARĂ)

“Gina e izolata la domiciliul ei. Trist, dar adevarat”, a spus Smiley în cadrul unei intervenții telefonice la emisiunea lui Cătălin Măruță.

De câțiva ani buni, Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste. Poveste pe care cei doi au vrut să o țină departe de ochii curioșilor. Se iubesc, se sprijină necondiționat, iar fanii lor se întreabă când va avea loc marele eveniment. Mai ales că Gina, a mărturisit că își dorește să facă nuntă. Ba chiar și-a exprimat și doleanțele în ceea ce privește evenimentul!

„Eu sunt bine cum sunt (n.red. – nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina Pistol în 2019, potrivit viva.ro.