Smiley si Cabron au lansat o melodie apăsătoare, iar versurile se potrivesc pentru perioada de epidemie de coronavirus! Ascultă piesa “Cine-i salveaza pe eroi?”

Publicat: 02/04/2020 | 12:15

Smiley a lansat  alături de Cabron “Cine-i salveaza pe eroi?”, o piesa apasatoare despre eroii de azi, condamnati sa fie muritorii de maine. Lansata astazi, insa, compusa cu cateva luni bune in urma, melodia “Cine-i salveaza pe eroi?” este o invitatie din partea lui Smiley la respect si dragoste neconditionata.

Citește și: Selly l-a provocat pe Smiley la o discuţie despre coronavirus într-un LIVE! Sfaturile preţioase oferite de cei doi, dar şi ale medicului Mihail Pautov

Smiley si Cabron au lansat melodia “Cine-i salveaza pe eroi?”

“(N.r.: având în vedere faptul că întreaga lume traversează cumplita pandemie de coronavirus) Este cel mai bun moment ca oamenii sa devina constienti ca sunt interconectati, ca actiunea fiecaruia conteaza si determina binele sau raul celorlalti. Oamenii trebuie sa respecte, sa iubeasca, sa daruiasca, sa ajute fara a astepta ceva in schimb, pentru ca fiecare in viata lui, in diverse etape, este, pe rand, muritor si erou pentru cei din jur.”, considera Smiley care face si un indemn la introspectie odata cu aceasta lansare. În cadrul interviului emoționant, artistul a mai adăugat: “Imi doresc ca fiecare om care asculta aceasta piesa sa fie atent la versuri si sa-si creeze propria imagine, colorata sau gri, despre eroii din viata lui sau despre eroul care este el in vietile celor din jur. Este un exercitiu foarte bun de sinceritate, de constiinta, de realitate, de respect”.

Nu rata: Scandalos! Cine e de fapt măicuța Magdalena, câștigătoarea ediției 6 iUmor de la Antena 1. S-a spus că s-a iubit cu Smiley

“Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea sta în case, este pentru toti oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Ca ai salvat o viata, ca ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, ca ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, ca ai apărut cu o gluma buna atunci când omul de lângă tine era „la pământ” sau ca ai grija de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru tine! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da”, a spus Cabron, artistul care canta alaturi de Smiley piesa “Cine-i salveaza pe eroi?”.

Inspirat de conditia efemera a eroului, Smiley canta neputinta si singuratatea acestuia atunci cand el redevine om si isi arata slabiciunile si vulnerabilitatea: “Eroii raman eroi indiferent de vremuri si trebuie aplaudati cand sunt sus, dar si cand sunt obositi, coplesiti de neputinta sau nu mai pot darui ceea ce puteau ieri”, a mai subliniat Smiley care considera ca singurul antidot pentru teama in care traiesc oamenii acum este dragostea de viata si de cei din jur.

Află și: Smiley a lansat “Spală-te pe mâini”, un ghid muzical despre spălatul corect al mâinilor

Produsa de HaHaHa Production, cu un artwork semnat de Alexandru Lupas si Dragos Dinca, “Cine-i salveaza pe eroi?” are muzica semnata de Lucian Nagy, Smiley, Serban Cazan si Roland Kiss si versuri scrise de Smiley si Cabron.