Smiley, schimbare radicală de look. Cum s-a tuns iubitul Ginei Pistol

Publicat: 19/12/2020 | 09:44

Smiley și-a făcut o schimbare radicală de look. Artistul le-a arătat fanilor noua frizură, iar aceștia au rămas mască când l-au văzut pe iubitul Ginei Pistol.

Vineri, cântărețul a dat fuga la un salon din Capitală și s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist. Dornic de o schimbare, acum în preajma sărbătorilor, Smiley a decis să-și schimbe look-ul așa că… s-a tuns zero într-o parte.

Mândru nevoie mare de noua sa frizură, care de altfel se află în trend, iubitul Ginei Pistol s-a lăudat fanilor cu look-ul său, iar aceștia au apreciat curajul și îndrăzneala artistului.

Smiley s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist

Gina și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii.

La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului. (VEZI AICI: SMILEY&GINA PISTOL, LUAȚI PRIN SURPRINDERE DE ROLURILE DE VIITORI PĂRINȚI)

„Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine…

Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a bufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol în filmulețul postat pe Youtube.