Smiley, schimbare radicală de look. A renunțat la părul lung și și-a făcut breton. FOTO

Publicat: 26/06/2020 | 18:54

Smiley a avut parte de o schimbare radicală de look. Cântărețul a renunțat la părul lung purtat un timp îndelungat, în favoarea unui haircut de vară, dar cu breton.

Smiley și-a anunțat fanii pe contul personal de socializare că le pregătește o surpriză din punct de vedere fizic. Cântărețul s-a lăsat pe mâna frizerului, pentru a adopta o înfățișare cu totul nouă.

CITEȘTE ȘI: Ce durere și apăsare sufletească! Monica Gabor nu a apucat să îi îndeplinească una dintre ultimele dorințe ale tatălui ei

„Se tunde iar! Cum? a) la fel b) cu masca c) prin parti d) pierdut e) cu Breton”, a scris Smiley, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România.

Fanii i-au încurajat imediat inițiativa, ba chiar l-au sfătuit și cum să se tundă.

„Astept schimbarea cred ca o sa fie bine.Nu prea imi plăcea cu părul lung dar fiind un artist super te am acceptat.

Cât mai scurt,că e vară și barba și mai scurtă, că masca te încălzește…părerea mea.

Esti mai frumos cu parul mai scurt…”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de fanii lui Smiley pe contul de socializare al artistului.

CITEȘTE ȘI: Care era relația dintre Monica Gabor și tatăl ei în ultima vreme. Bărbatul fusese executat silit și dat în judecată în aprilie. Nu putea să-și achite datoriile și se simțea singur

Tuns de Gina Pistol, în pandemie

Smiley s-a lăsat pe mâinile iubitei lui în luna aprilie, care l-a tuns ca o adevărată profesionistă. Tunsoarea, însă,  nu a fost una radicală. Smiley nu vrea să renunțe pentru moment la părul lung.

Rezultatul final a fost unul pe placul artistului: „Sunt foarte mulțumit de cum am fost tuns. Urmează să o tund eu pe Gina. Pregătiți-vă!”

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri înfiorătoare despre moartea lui Emil Gabor: “L-au găsit la 2:30 dimineața decedat”. Gestul făcut de fiicele sale în ziua înmormântării

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de trei ani. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor. Anul trecut, în schimb, Smiley a recunoscut într-un interviu pentru revista Unica relația cu Gina.