Smiley s-a tuns! Ce schimbare de look si-a facut artistul dupa finala Romanii au talent

Publicat: 07/06/2020 | 11:39

Smiley a ajuns la concluzia că este nevoie de o schimbare de look după finala ”Românii au Talent”, iar tunsoarea cu care s-a afișat în mediul online i-a luat prin surprindere pe mulți dintre urmăritorii săi.

Însă, atunci când este vorba despre un artist în adevăratul înțeles al cuvântului, astfel de surprize trebuie așteptate cu nerăbdare, pentru că ele transmit, firește, starea prin care trece vedeta la momentul respectiv. De-a lungul timpului, Smiley a ales destule frizuri, iată-l acum tuns pe o parte și privind meditativ către telefonul mobil. Dar a fost vorba și despre o provocare pe care a lansat-o internauților.

 

”Sa zicem ca acum scriu versuri. mai am nevoie de un vers de la voi ca sa facem o strofa. ✍?Începem: e sambata seara/ cu cer senin/ miroase a vara/…(aici completati voi)”, a scris Smiley în dreptul fotografiei postate pe pagina sa de Instagram. (CITEȘTE ȘI: UNDE NU AR PUTEA MERGE VREODATĂ GINA PISTOL ÎMPREUNĂ CU SMILEY. “ESTE COMOD ȘI NU S-AR AVENTURA!”)

Smiley, un nou look

Smiley și problemele din pandemie: ”Nu am avut cântări de 5 luni și am și o ditamai trupa”

Smiley are în spate o întreagă echipă și, bineînțeles, trebuie să-i asigure suportul financiar, iar această pauză nedorită indusă de criza coronavirusului i-a creat destule probleme financiare, artistul vorbind deschis despre ele.

Fără ”cântări” de 5 luni, din cauza crizei medicale, Smiley spune că trebuie să găsească soluții, și asta pentru că oamenii alături de care lucrează tocmai din astfel de evenimente ”se întrețin”.

„Anul ăsta nu aveam în plan nici un concert mare, nici un turneu pentru că eu anul ăsta mi l-am programat să lansez multă muzică, ceea ce fac deja, și nu m-am gândit, nu am luat în calcul că va veni o pandemie. Având în vedere că nu am avut cântări de 5 luni și am și o ditamai trupa, ditamai gașca de oameni, trebuie să găsesc niște soluții să facem niște spectacole, pentru că oamenii ăștia din asta se întrețin. Ce-i drept avem și o mare poftă de cântat pe scenă. Eu cred că de la 15 iunie, dacă nu există o revenire a virusului sau dacă Doamne ferește se îmbolnăvesc mai mulți oameni, încet-încet vom reveni la normal. Sunt optimist în general”, a spus Smiley în timpul emisiunii „Miejii Nopții”. (VEZI ȘI AICI: TRAGEDIE LA CHEFI LA CUȚITE DE LA ANTENA 1. A MURIT RĂPUS DE CORONAVIRUS)