Smiley s-a supărat! A devenit Rambo de lângă Gina Pistol

Publicat: 21/12/2020 | 11:29

Smiley i-a luat prin surprindere pe admiratorii lui cu două postări care nu-l caracterizează. Într-una dintre ele e Rambo, și glumește, spunând că poza este de pe când făcea armata.

În cea de-a doua, are un fizic de culturist și face, și acolo, unele promisiuni. Se pare că a fost deranjat de vorbele unor fani și nutriționiști la adresa lui. ”N-aș vrea să vă zic mai multe, dar până în martie mi-am propus să fac abdomenul cum îl aveam în poza asta. Așa că apelez și la voi, dacă aveți sfaturi pentru un six-pack corespunzător le aștept țn comentarii”, este un prim mesaj. ”Las poza asta din armată în semn de mulțumire pentru prietenii mei „mai bine făcuți”. Am citit comentariile voastre și pe cele ale nutriționiștilor, o să încerc să le urmez din ianuarie, totuși…”, este un al doilea mesaj al artistului. (CITEȘTE ȘI: SMILEY A CEDAT, GINA PISTOL ÎNCĂ NU CREDE: ”ȚIN ASTA PE MINE PÂNĂ ATUNCI!”)

 

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți în premieră

Smiley avea, însă, să facă și o schimbare adevărată. A lucrat la frizură! Artistul a dat fuga la un salon din Capitală și s-a lăsat pe mâna unui hair-stylist. Care l-a tuns zero într-o parte! Mândru de noua sa frizură, care de altfel se află în trend, iubitul Ginei Pistol s-a lăudat fanilor cu look-ul său, iar aceștia au apreciat curajul și îndrăzneala artistului.

Altfel, Smiley și iubita lui Gina Pistol vor deveni, în premieră, părinți. Anul viitor se va petrece minunea din viața lor, Gina aflându-se în al doilea trimestru de sarcină. „Noi acum înseamnă trei! În urma unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am stiut că totul este bine… Când i-am auzit prima dată inima bătând, mi-a fugit pământul de sub picioare, aveam confirmarea că va fi bine. A fost o surpriză că am rămas însărcinată, eu credeam că sunt obosită şi că am o dereglare hormonală. Când am făcut testul şi i-am spus lui Andrei, pur şi simplu ne uitam unul la altul şi ne-a pufnit râsul, nu ne venea să credem”, a spus Gina Pistol într-un filmuleț.