Smiley, panicat pe ultima sută de metri în așteptarea copilului + Care va fi unul dintre prenumele fetiței „Gina e bine, se mișcă la greu”

Publicat: 23/02/2021 | 12:55

Smiley și Gina Pistol sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile în așteptarea micuței lor. Cântărețul a mărturisit că este foarte emoționat și, totodată, panicat de ce va urma.

Gina Pistol este în ultimul trimestru de sarcină, iar din moment în moment, prezentatoarea așteaptă să nască. Smiley a detaliat la emisiunea lui Măruță cum se desfășoară totul la ora actuală în viața lor.

Smiley: Cu fiecare zi ce trece, realizăm că se întâmplă şi mai e puţin. Suntem pregătiţi, credem noi. Dar sunt multe lucruri pentru care nu suntem pregătiţi. Suntem antuziasmaţi, aşteptăm cu sufletul la gură.

Măruţă: V-aţi gândit şi la un nume?

Smiley: Ne-am gândit, da.

Măruţă: Foarte frumos, îl aflăm la momentul potrivit.

Smiley: Sigur, sigur. Gina e bine, lucrurile se mişcă la greu.

Măruță: Acum îmi dau seama că eu le pot spune celor de acasă numele fetiţei tale, fără să te superi, dar cu siguranţă unul dintre ele va fi Maria. S: Da, da. Asta sigur.

Adrian Sârbu va fi nașul de botez al fetiței lui Smiley și a Ginei Pistol

Potrivit surselor apropiate celor două vedete, nașul fetiței lor, care se va naște în primăvara anului viitor, va fi Adrian Sârbu, fondatorul televiziunii Pro TV și cel care se pare că de mulți ani îi este mentor și prieten de încredere cântărețului.

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru Impact.ro.