Smiley, mesaj emoționat pentru Mihai Neșu! „Este o inspirație, el luptă zi de zi”

Publicat: 19/02/2020 | 21:40

Smiley a transmis un mesaj emoționat pentru Mihai Neșu, fotbalistul care și-a încheiat cariera din cauza unui accident grav din timpul antrenamentelor, în urma căruia a rămas paralizat.

Mihai Neșu este un fost jucător de fotbal din România, care a evoluat în cariera sa pentru cluburile Steaua București și FC Utrecht. Cariera lui a luat sfârșit pe 10 mai 2011, când s-a accidentat grav la un antrenament al echipei  FC Utrecht. În urma coliziunii cu un coleg de echipă, Neșu a căzut la pământ, incapabil să se miște de la gât în jos.

El a fost transportat de urgență la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală și a fost operat imediat. În următoarele luni, Mihai Neșu a reînceput să vorbească, apoi a început recuperarea medicală și și-a recâștigat parțial controlul asupra brațului drept. Fostul fotbalist a mers la o clinică din Statele Unite ale Americii unde a reușit cu timpul să miște ambele mâini.

După accident Mihai Neșu a anunțat că va înființa o fundație care să ajute copiii români cu dizabilități neuromotorii. Fundația pe care a creat-o vine în sprijinul copiilor prin terapii precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupatioanala, hidroterapie și hipoterapie. Acum Mihai Neșu își propune să dezvolte fundația, să creez un spațiu mai mare și mai complex pentru cei cu probleme.

Smiley, mesaj emoționant

Smiley a posta pe contul personal de Facebook un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a lui Mihai Neșu. Artistul și-a arătat aprecierea pentru ce face fostul fotbalist și pentru puterea și determinarea de care a dat dovadă.

„La multi ani, Mihai Nesu! Mihai este o inspiratie, el lupta zi de zi pentru sustinerea copiilor cu dizabilitati neuromotorii. Haideti sa-l ajutam donand pentru copiii care au nevoie de recuperare si sprijin, sau macar printr-un share!”, a scris Smiley.