Smiley, lovit în plin de COVID-19. “Nu e ușor! Sper să…” Artistul face apel la unitate

Publicat: 06/04/2020 | 09:41

Smiley, unul dintre cele mai apreciați artiști din România, este, la rîndul lui, afectată de criza provocată de COVID-19. În plan profesional, și-a anulat concertele și alte apariții în public, motiv pentru care cântărețul și-a mutat activitatea în mediul on-line, unde lansează melodii și interacționează cu fanii.  

Recent, Smiley a lansat, alături de Cabron, piesa “Cine-i salveaza pe eroi?”, o melodie apăsătoare despre eroii de azi, condamnați să fie muritorii de mâine. Creația reprezintă o invitație din partea iubitului Ginei Pistol la respect și dragoste necondiționată.

Citește și: Selly l-a provocat pe Smiley la o discuţie despre coronavirus într-un LIVE! Sfaturile preţioase oferite de cei doi, dar şi ale medicului Mihail Pautov

Nu e ușor pentru nicio industrie să supraviețuiască acestor vremuri, cu atât mai puțin industriei evenimentelor. S-au anulat toate evenimentele, toate concertele, s-au închis spațiile comerciale, s-au limitat interacțiunile, este o perioadă foarte grea din care sper să ieșim cu toții, cu bine, cât mai repede”, a spus Smiley potrivit libertatea.ro.

“Important este să fim împreună!”

În plină pandemie de coronavirus, juratul de la “Românii au Talent” face apel la unitate pentru că doar în acest mod poate fi depășită criza actuală.

Nu rata: Scandalos! Cine e de fapt măicuța Magdalena, câștigătoarea ediției 6 iUmor de la Antena 1. S-a spus că s-a iubit cu Smiley

Sunt alături de orgnizatorii de evenimente care au fost atâția ani lângă toți artiștii din România, alături de cei care dețin locații menite să găzduiască evenimente diverse care astăzi sunt în situația de a-și redesena activitățile pe întreg anul și a aștepta un viitor atât de nesigur. Încercăm să găsim soluții împreună cu radiourile și televiziunile din România, alături de Ministerul Culturii, alături de toate entitățile de drepturi de autor pentru a susține artiștii, producătorii, compozitorii, organizatorii de evenimente, întreaga industrie, de fapt. Am credința că oamenii au în interiorul lor capacitatea de a se adapta și de a se ridica după ce trece greul. Important este să fim împreună”, a mai declarat Smiley.