Smiley este „pe invers”?! Alex Velea, dezvăluire halucinantă: „Dacă eram gay, Smiley…”

Publicat: 18/02/2020 | 09:53

Alex Velea și Smiley sunt prieteni și colaboratori, iar relația dintre ei este una foarte strânsă. În ultima perioadă, Velea a intrat într-un conflict intens mediatizat cu Abi Talent, iar replicile acide au curs în valuri. La un moment dat, Abi Talent a spus că Alex Velea este ”gay”, iar mulți și-au adus aminte că – cu mai mult timp în urmă – partenerul de viață al Antoniei făcuse o referire la… Smiley.

Alex Velea fusese întrebat care este părerea lui despre comunitatea gay, iar artistul nu s-a ferit să își spună părerea, ceea ce a dat naștere la interpretări ironice din partea admiratorilor săi și ai lui Smiley. Concret, Alex Velea a mărturisit, în glumă, că – dacă ar fi fost gay – s-ar fi… căsătorit cu Smiley, fiindcă îl iubește foarte mult.

”Dacă eu eram gay, mă căsătoream cu Smiley, aşa mult îl iubesc! Lăsând gluma la o parte, vreau să subliniez că Smiley este unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa mea. Îl respect enorm şi formăm o echipă extraordinară la studioul Hahaha Production”, a declarat Alex Velea cu mai mult timp în urmă.

Alex Velea și Smiley

Cum se relaxează Smiley: ”Mai beau un șpriț cu prietenii…”

Smiley preferă vacanțele, însă doar atunci când programul încărcat îi permite. Însă există și seri în care, pur și simplu, stă acasă, iar atunci se relaxează în fața televizorului sau – fiindcă nu refuză alcoolul – lângă… un șpriț, împreună cu prietenii. ”Când am mai mult timp liber la dispoziție, plec în vacanțe. Altfel, stau acasă, mă relaxez, mă mai uit la un film, mai beau un șpriț cu prietenii, mai facem un grătar…”, mărturisește vedeta. Totuși, deși mulți nu ar fi anticipat asta, Smiley ajunge și pe muntele Athos.

”Nu e o tradiție, pur și simplu mai merg din când în când. Cu prietenii, cu familia. Dar stabilesc asta în funcție de cum am timp, nu e ceva ce îmi impun să fac anual. Dacă reușesc, bine, dacă nu, amânăm pentru anul viitor. Am fost crescut în tradiția ortodoxă și o păstrez, sunt credincios de felul meu. Nu sunt vreun habotnic, dar cred în Dumnezeu, îmi păs­trez tradițiile românești”, a declarat Smiley pentru viva.ro.