Smiley, din ce în ce mai îndrăgostit de Gina Pistol. Ce gesturi face artistul, pentru iubita însărcinată

Publicat: 24/12/2020 | 16:52

Smiley este îndrăgostit lulea de Gina Pistol! Dacă până acum prefera să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, acum, artistul face gesturi care o uimesc pe iubita lui.

Smiley nu ratează nicio ocazie să-și declare iubirea față de Gina Pistol. Dacă la începutul relației cu blondina prefera să fie extrem de discret cu viața personală, acum, artistul nu mai are nicio reținere să facă gesturi frumoase și publice, pentru iubita lui.

Mai exact, de o bună perioadă de timp, Smiley a început să posteze numeroase fotografii cu el și Gina Pistol, spre bucuria tuturor fanilor săi. Înainte, chiar dacă lumea aflase de relația lor, artistul prefera să fie discret și, un timp îndelungat, nu a postat nicio fotografie de cuplu.

Smiley și Gina Pistol, trei ani și o minune

Smiley și Gina Pistol se cunosc de aproape două decenii și au început să formeze un cuplu în anul 2017. Cei doi au ales să își țină relația departe de ochi curioșilor, pentru a avea mai multă intimitate și pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedeta Antena 1:

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol.