Smiley, despre cel mai greu moment din viața lui: ”Am avut un șoc! Atunci am conștientizat cât de mult…”

Publicat: 16/06/2020 | 22:08

Smiley și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre cel mai greu moment din viața lui, într-un interviu sincer în care fanii au putut vedea și o altă latură de-ale sale.

Este cunoscut de toată lumea, fanii îi fredonează piesele, însă… puțini sunt cei care știu momentele grele prin care a trecut Smiley. În urmă cu câțiva ani, tatăl artistului a avut probleme de sănătate.

Iar atunci când mama lui l-a sunat să îi spună despre situația în care se afla părintele său, Smiley a avut un șoc și a conștientizat cât de mult l-ar afecta pierderea unei persoane dragi. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL, „SOMATĂ” SĂ-L PĂRĂSEASCĂ PE SMILEY! A FĂCUT PUBLIC TOT: „TE ROG FRUMOS SĂ-L LAŞI ÎN PACE!”)

”Dacă stau să mă gândesc, niciodată n-a fost numai bine sau numai greu, când stăteam prost cu banii, stăteam bine cu distracția și cu prietenii, când stăteam bine cu proiectele, stăteam prost cu timpul, când îmi era bine cu dragostea, ceva nu se lega cum voiam cu profesia și tot așa, că așa e în viață. Fiecare lucru rău vine cu câte o rază de soare acolo, cât să nu pierzi de tot speranța.

Îmi amintesc de o zi în care mama mi-a spus că tata nu s-a simțit prea bine… Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât de mult îi iubesc și cât mă doare numai gândul  că ar  putea păți  ceva.  Am și compus o piesă atunci, plângând în hohote, în câteva ore. A fost o veste proastă, dar cu o lecție valoroasă la pachet”, a declarat Smiley pentru VIVA!

Smiley și Gina Pistol trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani

De câțiva ani buni, Gina Pistol și Smiley trăiesc o poveste de dragoste. Poveste pe care cei doi au vrut să o țină departe de ochii curioșilor. Se iubesc, se sprijină necondiționat, iar fanii lor se întreabă când va avea loc marele eveniment. Mai ales că Gina, a mărturisit că își dorește să facă nuntă. Ba chiar și-a exprimat și doleanțele în ceea ce privește evenimentul! (VEZI ȘI: ÎL VA FACE GINA PISTOL TĂTIC PE SMILEY? CE SPUNE ARTISTUL DESPRE COPII. “EU MEREU…”)

„Eu sunt bine cum sunt (n.red. – nemaritată). Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar  mama. La câte ședințe foto în rochie de mireasă am avut… Când mă voi mărita, voi face o petrecere în aer liber, fiecare vine imbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!’, spunea Gina Pistol în 2019