Smiley deplânge situația în care au ajuns unii artiști din România, din cauza pandemiei. “Nu-și pot câștiga existența, e crunt! Ar muri o parte din noi dacă…”

Publicat: 06/05/2020 | 10:34

Smiley, unul dintre cei mai celebri artiști din România, este, la rândul lui, afectat de criza provocată de COVID-19. Cel mai mult are de suferit în plan profesional, fiind nevoit să-și anuleze concertele și alte apariții în public. Din fericire, are o situație financiară bună, care îi permite să stea un timp “pe bară”. Nu același lucru se poate spune și despre mulți dintre colegii lui de breaslă.

VEZI AICI: SMILEY, TRIMIS LA ”CRATIȚĂ” DE GINA PISTOL! CÂNTĂREȚUL RESPECTĂ CU SFINȚENIE CERINȚELE PREZENTATOAREI: ”PENTRU LINIȘTEA VOASTRĂ SUFLETEASCĂ ȘI PSIHICĂ ESTE BINE SĂ…” VIDEO

Recent, în cadrul unui interviu, Smiley a precizat că el nu întâmpină probleme cu banii în această perioadă, însă deplânge situația în care au ajuns unii artiști, cărora pandemia de coronavirus le-a “înghețat” veniturile.

Este greu şi pentru artişti. Acum e vorba despre toţi artiştii, nu numai despre muzicieni şi cântăreţi. E vorba despre oameni care s-au pregătit toată viaţa pentru meseria asta şi, practic, acum nu şi-o mai pot face. Ar muri o parte din noi dacă nu ne-am mai face meseria. Ei nu-şi pot câştiga existenţa, deci e crunt. Eu sunt într-o poziţie privilegiată pentru că mai fac şi televiziune, câştig şi din drepturi de autor, am şi o casă de producţie, deci mă descurc. Şi încerc să minimizez pierderile şi să am grijă de toţi oamenii care lucrează alături de mine şi încerc să atrag atenţia asupra faptului că întreaga industrie este afectată de această poveste şi încerc să găsesc soluţii. Dar nu e numai o dramă a artiştilor, este dificil pentru mulţi alţi români care nu-şi pot face meseriile, care şi-au pierdut locurile de muncă, care nu-şi pot câştiga existenţa. Şi probabil mulţi dintre ei vor căuta soluţii alternative pentru asta”, a spus Smiley, potrivit click.ro.

NU RATA: SMILEY ȘI GINA PISTOL, IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA IZOLARE. DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „ÎMI ESTE FRICĂ…”

A slăbit 10 kilograme în izolare

Smiley vede totuși și partea bună a izolării din cauza coronavirusului, cel puțin în ceea ce îl privește. “Am mai mult timp pentru mine personal, pentru studiu, pentru citit. Am făcut şi mult sport. Am slăbit chiar vreo 10 kilograme până acum. Eu am avut o dietă strictă de la începutul anului. Acum n-am o dietă specială, numai că nu mai mănânc dulciuri, ceea ce e tragic pentru mine. Perioada m-a făcut să-mi analizez puţin viata, să analizez unde pierd prea mult timp şi prea mulţi bani. M-a făcut să fiu mai chibzuit, să fiu mai atent cu cheltuielile mele, cu pierderea timpului, cu resursele de toate felurile”, a mai spus Smiley.