Smiley a rupt tăcerea! Ce a făcut artistul în SUA cu Gina Pistol. “Am avut bucuria să…”

Publicat: 28/03/2020 | 13:40

În luna februarie, Smiley a plecat în SUA, alături de o parte din echipa Hahaha Production, în interes profesional. Gina Pistol nu l-a lăsat singur, iar când a avut câteva săptămâni libere, i-a făcut o vizită iubitului ei. Artistul, în ciuda programului încărcat, a fost super încântat să o aibă pe blondină alături de el, chiar și pentru câteva clipe.

VEZI AICI: CE ÎI GĂTEȘTE CEL MAI DES GINA PISTOL LUI SMILEY: “CÂND INTRU ÎN BUCĂTĂRIE ŞI AM NEVOIE DE PUŢIN AJUTOR, LE DAU UN TELEFON”

Recent, în cadrul unui interviu, Smiley a dezvăluit ce a făcut cu Gina Pistol, în puținul timp liber pe care l-a avut la dispoziție.

Scopul drumului nostru în America a fost muzica și asta am făcut în cea mai mare parte a timpului: am stat în studio și am compus. Am fost mai mulți producători și compozitori de la HaHaHa Production acolo, unii au venit în februarie, alții în martie. Am avut bucuria să o am și pe Gina alături de mine câteva săptămâni acolo. Am fost, în limita timpului disponibil, la câteva obiective și prin câteva parcuri de distracție”, a declarat Smiley potrivit click.ro.

NU RATA: GINA PISTOL I-A CUNOSCUT PE PĂRINȚII LUI SMILEY! AU FĂCUT FOTOGRAFII

Smiley, aflat în autoizolare

Pandemia de coronavirus i-a dat, însă, peste cap planurile lui Smiley, care a fost nevoit să revină în România mai devreme decât era programat. În prezent, artistul se află în autoizolare la domiciliu alături de doi dintre colegii de la casa de producție. Pentru moment, având în vedere probleme actuale, a înțeles că lucrul cel mai bun este să stea departe de Gina Pistol.