Smiley a luat-o în brațe pe Gina Pistol și a transmis mesajul. Ce se întâmplă în noul an

Publicat: 02/01/2021 | 14:20

Smiley le-a transmis un mesaj fanilor odată cu trecerea în următorul an. El a luat-o în brațe pe iubita lui Gina Pistol și, amândoi, s-au arătat optimiști după ce un an 2020 a fost unul trăit în ”condiții deosebite”.

Ăsta este mesajul lui Smiley din dreptul fotografiei în care o strange la piept pe iubita lui însărcinată, Gina Pistol: ”01.01.2021 am început anul nou plini de entuziasm, speranță și dragoste!” Nu cu mult timp înainte, dar în precedentul an, artistul insera tot pe Instagram: ”Anul ăsta ne-am trăit călătoria vieții în condiții deosebite, dar simt că 2020 ne-a adus pe noi mai aproape de noi. Abia aștept să ne vedem în noul an. Ne vedem noi LIVE cu @delia si @ceamaitaretrupadinseeuropei & @musequartet – LINK IN BIO”. (CITEȘTE ȘI: SMILEY S-A SUPĂRAT! A DEVENIT RAMBO DE LÂNGĂ GINA PISTOL)

Smiley și Gina Pistol, în Oltenia de sărbători

Smiley și Gina Pistol s-au retras de sărbători în Oltenia, numai că nu au găsit acolo ce căutau, zăpadă. Cu umorul binecunoscut, cântărețul a adus zăpadă, special pentru iubita lui Gina, însărcinată. A făcut-o, însă, simbolic, printr-o poză urcată pe Instagram. ”Sunt prin Oltenia. Mă uit la aplicația meteo de o săptămână. Azi ar fi trebuit să ningă. Dar nu ninge, plouă, așa că până la prima ninsoare vă mai las o poză de anul trecut… când ninge?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei în care apare jucându-se în zăpadă cu Gina Pistol.

 

Smiley a mai fost protagonistul unui astfel de episod. Se întâmpla în preajma zilei de naștere a Ginei. A fost și prima ninsoare, pe 9 decembrie, doar că era singura! Iar Smiley a luat-o ”razna”, pentru că din acea zi a plouat des. Artistul găsea forma de protest: s-a îmbrăcat într-un anumit fel, cu un cojoc, și a așteptat să se oprească ploaia. A pus totul pe Instagram. ”Țin asta pe mine până se oprește ploaia. Iarna nu trebuia să ningă?”, a scris Smiley în dreptul fotografiei. ️Răspunsuri au venit imediat. ”Obosit, îngrijorat, întrebător, îmbătrânit. Asta văd! Știind că ești artist, asociez fotografia unui rol dintr-un film”, ”Se pare că nimic nu mai este cum era! Seară liniștită să aveți, dragilor!”, i-au comentat postarea fanii. (NU RATA: CINE O VA BOTEZA PE FETIȚA LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL. ESTE PERSOANĂ PUBLICĂ)

Smiley și Gina Pistol, relație de trei ani! Acum așteaptă o fetiță

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de trei ani. Cei doi au ales să își țină relația departe de ochi curioșilor o lungă perioadă, pentru a avea mai multă intimitate și pentru a-și trăi povestea de dragoste în liniște. Motivul a fost dezvăluit chiar de vedeta Antena 1: „De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol, care anul viitor va aduce pe lume o fetiță, fiind însărcinată în semestrul al doilea.