Smiley a lansat o melodie pentru Gina Pistol. Cum s-au filmat în intimitate: ”Doar noi doi și noaptea”

Publicat: 29/04/2021 | 15:00

Gina Pistol și Smiley le-au împărtășit fanilor câteva momente din intimitatea lor. Gesturile romantice ale celor doi, pe melodia artistului, au devenit virale.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima oară. Nu au crezut că pot trăi asemenea sentimente puternice și, cu fiecare ocazie pe care o au, își exprimă recunoștința și iubirea față de minunea din viața lor. (CITEȘTE ȘI: CUM S-A CUPLAT SMILEY CU GINA PISTOL! CHIAR ARTISTUL A FĂCUT DEZVĂLUIREA: ”NU-I UȘOR PENTRU O FEMEIE SĂ STEA CU MINE!”)

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale. Iar, acum, artistul a lansat o altă piesă, de această dată fiindu-i dedicată Ginei Pistol. În imaginile filmate pe platforma TikTok, Smiley o ia la dans pe mama fetiței sale, își trece mâna prin părul ei, iar Gina îl mângâie pe artist pe spate.

Cadrul se mută apoi într-o cameră, unde se afla micuța Josephine în pătuț. Totul pe versurile celei mai noi melodii ale lui Smiley: ”Noi doi și noaptea”.

@smiley_omul##NoiDoisiNoaptea devenim 3 ???? ##smiley ##family @gina.pistol♬ Noi Doi Si Noaptea – Smiley

Gina Pistol s-a apucat de sport

Marți, 9 martie, Gina Pistol a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Micuța a avut 51 de centimetri și 3,200 kilograme. Câteva zile mai târziu, cele două au fost externate, iar Smiley și-a intrat în rolul de tătic și face tot posibilul să-și răsfețe fetele.

Gina Pistol și-a anunțat fanii că s-a apucat din nou să facă sport, după ce a primit aprobarea din partea medicului. Vedeta vrea să ajungă cât mai repede la silueta pe care o avea înainte de sarcină.