Smiley a făcut anunțul! Când o va prezenta pe fetița lui internauților? „Pentru mine este foarte clar”

Publicat: 20/04/2021 | 16:39

De mai bine de o lună, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Cei doi se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuța Josephine Ana Maria. Bucuria lor este împărtășită și de urmăritorii din mediul online, care au devenit din ce în ce mai curioși și vor să o cunoască și ei pe cea mică.

Fericirea se citește pe chipul și în vorbele celor doi proaspeți părinți. Fapt ce i-a determinat pe internauți să devină tot mai curioși. Aceștia vor să o cunoască pe noua membră a familiei și nu ezită să ceară acest lucru. (CITEȘTE ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY, CEARTĂ APRINSĂ DUPĂ PUBLICAREA POZEI ÎN CARE PREZENTATOAREA APARE TOPLESS? IPOSTAZA ÎN CARE A FILMAT-O PE IUBITA LUI | VIDEO0

„Când ne arăți fetița? Să-ți trăiască, să fie sănătoasă”, a scris una dintre urmăritoarele lui Smiley. Iar genul aceasta de mesaj nu este singurul exemplu. Se pare că artistul primește o mulțime de astfel de solicitări așa că a hotărât să ofere un răspuns.

Astfel, Smiley a făcut lumină în acest caz și le-a oferit tuturor răspunsul. Se pare că micuța Josephine va apărea pe rețelele de socializare atunci când își va dori acest lucru. Până atunci, cei doi părinți nu intenționează să facă publice imagini cu ea.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea pe Tik Tok. Decomadată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe Tik Tok.

Smiley, ajutor de nădejde pentru Gina Pistol

Smiley este foarte implicat în creșterea cele mici. Artistul o ajută pe Gina Pistol în toate treburile și își dă silința să facă lucrurile câte mai bine, chiar dacă la unele nu se prea pricepe. Când vine vorba de schimbatul scutecelor, artistul spune pas, dar  în rest nu se dă în lături de la nimic.

„Gina este cu alăptatul, este maestră în schimbarea scutecului, eu nu. Eu mă ocup de hrănirea cu biberonul, de râgâială, deci sunt expert aici, sunt omul de la gaze, cu liniștitul, îi mai cânt”, a mai spus Smiley în emisiunea sa online.

(VEZI ȘI: GINA PISTOL ȘI SMILEY, SARCINI DIFERITE ÎN CALITATE DE PĂRINȚI: “EU O HRĂNESC CU BIBERONUL”. ARTISTUL NU A ÎNVĂȚAT SĂ ÎI SCHIMBE SCUTECELE JOSEPHINEI)