Slujba de Înviere, Dimineți cu Georgia, Între Prieteni și Dragoste de România, ediții speciale de Paște difuzate de Metropola TV

Publicat: 29/04/2021 | 18:31

Metropola TV difuzează în ziua de Paște ediții speciale ale emisiunilor producție proprie. „Dimineți cu Georgia”, „Dragoste de România” și „Între Prieteni” au pregătit pentru telespectatorii săi subiecte de interes general.

În plus, în Noaptea de Înviere, Metropola TV difuzează live Slujba de Înviere, într-un program special de Paște. Transmisiunea directă cu Slujba de Înviere
va începe în seara de sâmbătă, de la ora 23.00.

„Dimineți cu Georgia”, ediție specială de Paște

Matinalul Metropola TV va fi difuzat în prima zi de Paște începând cu ora 08.00. Preț de 3 ore, telespectatorii vor avea ocazia, printre altele, să afle povești de viață interesante de la vedete precum Xonia, Ornela Pasăre, Adriana Antoni, Nivoleta Voica, Vlad Miriță.

„Pentru ediția specială din prima zi de Paște am purtat o discuție interesantă cu Carmen Brumă care ne-a explicat care sunt cele mai recomandate exerciții fizice care ne vor ajuta să trecem peste șocul culinar din zilele de sărbătoare. 

În plus vom sta de vorbă cu Xonia, Ornela Pasăre, Adriana Antoni, Nicoleta Voica, Vlad Miriță, care își amintesc și ne povestesc cum le erau sărbătorile din copilărie, ce tradiții respectau și cum petrec acum”, ne-a declarat prezentatoarea emisiunii, Georgia Dascălu.

„Între prieteni”, ediție specială de Paște

Începând cu ora 17:00 și până la ora 20.00, telespectatorii Metropola TV au întâlnire cu Dana Istrate, în ediția specială a emisiunii „Între prieteni”.

„Mă bucur să anunț telespectatorii că în prima zi de Paște îmi dau întânire cu telespectatorii mei dragi într-o ediție specială.  În primul rând, sunt recunoscătoare că am ocazia să aduc în fața oamenilor un interviu de colecție cu actorul Florin Zamfirescu. Omul de teatru va povesti lucruri de loc știute din viața lui și va explica, de asemenea, de ce a ales să își numească prima carte lansată „Dalacu”. 

Dana Istrate, prezentatoarea emisiunii Între prieteni ( foto Metropola TV )

De asemenea, Daniela Gyorfi și partenerul ei de viață George Tal, dau din casa iubirii lor și povestesc cum au reușit să nu se piardă după 15 ani de conviețuire, ani care nu au fost întotdeauna…comozi.

În ton de sărbătoarea sfântă pe care o trăim, îl avem invitat pe Florin Petre, diacon șii secretar al Patriahiei, care explică punct cu punct care este semnificația Paștelui. 

Paula Hrișcu ne va bucura cu voicea ei mininată, iar Simona Carniciu va vorbi despre execesele alimentare la care va trebui să avem grijă în această perioadă”, a povestit Dana Istrate, prezentatorul emisiunii.